Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς να φτιάξετε ένα χαλάκι με χαρτόνι και πιρούνι!

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Αυτός είναι ένας πολύ χρήσιμςο τρόπος για να υφαίνετε χαλάκια με το χαμηλότερο κόστος. Πρόκειται για μια ενδιαφέρουσα χειροτεχνία της βιομηχανικής εποχής. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφορετικά σχέδια σε συνδυασμό χρωμάτων, ή να προσθέσετε πιο πυκνά υλικά για να γίνει μαλακό και αφράτο το χαλάκι.Υλικά:
Χαρτόνι
Νήματα ή κορδόνια, σπάγκους, λωρίδες υφασμάτων
Ψαλίδι

Αρχικά, με ένα χάρακα και μαρκαδόρο τραβήξτε μια γραμμή στο ένα άκρο του χαρτονιού. Κάντε το ίδιο με το άλλο άκρο. Κάντε εγκοπές σε κάθε άκρη, φροντίζοντας η κάθε μια να ακριβώς απέναντι από την άλλη.

ΕπίσηςΒάλτε την άκρη του νήματος στην πρώτη εγκοπή, τεντώστε και περάστε το στην ακριβώς απέναντι εγκοπή. Καλύψτε ολόκληρο το χαρτόνι. Τώρα αρχίστε την ύφανση περνώντας τα νήματα με μια βελόνα.


Όταν τελειώσετε μια σειρά ύφανσης χρησιμοποιήστε ένα πιρούνι για να σφίξετε τα νήματα.


Για πιο όμορφο αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε νήματα διαφόρων χρωμάτων.Μπορείτε να κόψετε το χαρτόνι σε κύκλο και να υφαίνεται με τον ίδιο τρόπο.Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only