in , ,

Φτιάξτε μόνοι σας υπέροχα υφαντά κουτιά!

Τι θα λέγατε για ένα ένα project που και θα ανακυκλώσει συσκευασίες τροφίμων αλλά και θα χρησιμοποιήσει απομεινάρια νημάτων που μπορεί να έχετε; Υφαντά κουτιά λοιπόν, δείτε παρακάτω πως θα τα φτιάξετε και εσείς!

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες, θα χρειαστεί να κάνετε τρύπες κοντά κοντά – περίπου ανά 1 εκ. – και στην πάνω και στην κάτω πλευρά του κουτιού. Για να είσαστε σίγουροι ότι δεν θα φαίνεται το σχέδιο του κουτιού μπορείτε πρώτα να το βάψετε ή να του κολλήσετε κάποιο χαρτί.

Κάποιες συσκευασίες με λεπτό χαρτόνι μπορεί να χρειαστούν ενίσχυση στον πάτο, προσθέτετε απλώς άλλο ένα κομμάτι χαρτόνι.

Αφού κάνεις τις τρύπες, περνάς τα κάθετα νήματα όπως βλέπεις στην φωτό παραπάνω. Το νήμα θα πρέπει να είναι καλά τεντωμένο. Αν σου τελειώσει, δένεις με κόμπο το επόμενο και συνεχίζεις.

Για τα οριζόντια νήματα μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια σακοράφα για πιο γρήγορα αποτελέσματα. Για να κρύψεις το πάνω τελείωμα της συσκευασίας μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις ίδιες τρύπες και να κάνεις πυκνές βελονιές. Στο κάτω τελείωμα μπορείς απλώς να κολλήσεις λίγο νήμα ή χαρτί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

via ftiaxto, gingerbreadsnowflakes

Δείτε επίσης – 40 κατασκευές με άδεια κουτιά παπουτσιών – {Μέρος 2ο}

Δείτε επίσης – Κατασκευές απο κουτιά δημητριακών!

Δείτε επίσης – 50 Ιδέες για κουτιά και καλάθια ντυμένα με ύφασμα ή χαρτί!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε τούρτα παγωτό μέσα σε 5 λεπτά!

Καταπληκτικό φωτιστικό απο ρολά κουζίνας