in , ,

Φτιάξτε εκπληκτικά χαλιά pom-pom μόνοι σας + super Ιδέες!

Δεν είναι υπέροχο να μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας πατάκια και τα δικά σας χειροποίητα χαλιά ;
Μπορείτε να φτιάξετε χαλιά σαλονιού, πατάκια για τα υπνοδωμάτια, χαλιά και χαλάκια!
Η συγκεκριμένη κατασκευή είναι εκπληκτική, οικονομική εύκολη, βέβαια θέλει λίγο υπομονή.Τα υλικά που θα χρησιμοποιήσετε είναι πολύ απλά

Δείτε παρακάτω βήμα βήμα όλη την κατασκευή για να φτιάξετε τα δικά σας χειροποίητα χαλιά

Εσείς απλά επιλέξτε τα χρώματα των νημάτων και την υφή που θέλετε για το χώρο σας και δείτε παρακάτω βήμα βήμα πώς θα το φτιάξετε το δικό σας χαλί Pom pom!



Υλικά που θα χρειαστείτε:


– Μαλλί στα χρώματα της επιλογής σας
– 2 ρολά απο χαρτί υγείας
– Ψαλίδι
– Πλαστικό πλέγμα

Για αρχή θα χρειαστεί να φτιάξουμε τις φούντες (pom pom). Το μαλλί που θα χρειαστείτε εξαρτάται απο το μέγεθος της κάθε φούντας και απο το μέγεθος του χαλιού που θέλετε να φτιάξετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βήμα 1: Τοποθετήστε τα ρολά στα δάχτυλα σας και αρχίστε να τυλίγετε το νήμα γύρω-γύρω και απο τα 2 ρολά όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βήμα 2:  Τυλίξτε μέχρι να φτάσει το μέγεθος της παρακάτω φωτογραφίας ή ακόμα μεγαλύτερο. Γενικά σε αυτά τα χαλάκια μπορείτε να φτιάξετε ανόμοιες φούντες. Η συγκεκριμένη είναι μία μικρή. Στις επόμενες φωτογραφίες είναι μεγαλύτερες.

Βήμα 3: Κόψτε ένα κομμάτι νήμα και περάστε ανάμεσα απο τα δύο ρολά και τυλίξτε όλο το ρολό μαλλιού.

Βήμα 4: Δέστε μία φορά και τραβήξτε έξω το κουβάρι.

Βήμα 5: Δέστε σφιχτά και κάντε κόμπο. Μην κόψετε τις μακριές άκρες γιατί θα χρειαστούν για να τοποθετήσετε τη φούντα πάνω στο πλέγμα.

Βήμα 6: Κόψτε με το ψαλίδι γύρω απο τη φούντα τους δακτύλιους έτσι ώστε να ανοίξουν . Μετά απλά κουράψτε τη ελαφρώς για να τελειοποιηθεί.

Βήμα 7: Πάει η πρώτη. Θα σας πάρει γύρω στα 2 με 5 λεπτά για κάθε φούντα οπότε βαλτε μουσικούλα ή καμια ταινιούλα και συνεχίστε με τις επόμενες!

Βήμα 8: Μετά απλά αρχίστε να τις δένετε πάνω στο πλέγμα απο τις μακριές άκρες που αφήσαμε παραπάνω. Τοποθετήστε τις κοντά κοντά για να είναι πυκνό το χαλί σας. Ίσως χρειαστεί στην αρχή να κάνετε κάποιες δοκιμές ή και ακόμα να χρειαστεί να φτιάξετε μερικές ακόμα. Πάντως για το συγκεκριμένο πατάκι χρειάστηκαν περίπου 50 φούντες.

Μπορείτε να τις δέσετε με φιόγκο και όχι με κόμπο για να είναι εύκολο είτε να τις μετακινήσετε είτε να τις λύσετε κάποια στιγμή για να κάνετε κάποια άλλη κατασκευή!

Αυτό ήταν! Απλό έτσι;

Μπορείτε επίσης αντί για πλέγμα να χρησιμοποιήσετε χοντρό ύφασμα και να ράψετε τις φούντες επάνω.
Επιπλέον εκτός απο χαλιά και πατάκια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φούντες και για άλλα projects όπως να ντύσετε μία καρέκλα,να φτιάξετε πουφ,σελιδοδείκτες κτλ.

TIP! Για μικρότερες φούντες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πιρούνι!

Δείτε παράκατω και άλλες ιδέες και ξεκίνηστε!!!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

images: sayyes, goodshomedesign, dillpickledesign, honeybearlane, design-milk , cupcakewishesandbirthdaydreams, belladesigns, craftpassion, eskimimimakes

χειροποίητα χαλιά, χαλιά online, small area rugs, area rugs, wool area rugs, how to make your own pom poms, make your own pom poms, pom poms buy

Δείτε επίσης – Πώς να φτιάξετε μόνοι σας ένα εκπληκτικό χαλάκι απο μάλλινα μπαλάκια – Pinochio rug!

Δείτε επίσης – Φτιάξτε ένα χαλάκι εισόδου απο βότσαλα!

Δείτε επίσης – Μετατρέψτε τα παλιά σας μπλουζάκια και πετσέτες σε πατάκια!!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Δείτε της αλλιώς και επαναχρησιμοποιήστε τα παλιά αντικείμενα της κουζίνας!

70 Ιδέες για να βάλετε τα κούτσουρα στο σπίτι σας!