in , , ,

Μικρά μυστικά για να μυρίζουν όμορφα τα παπούτσια σας

Να είστε σίγουροι ότι μπορείτε με εύκολους και απλούς τρόπους να διώξετε την άσχημη μυρωδιά από τα παπούτσια και θα τα κάνετε να μυρίζουν ευχάριστα. Οι συμβουλές που ακολουθούν είναι προς αυτή την κατεύθυνση και θα σας βοηθήσουν να αφαιρέσετε τις δυσάρεστες οσμές. Μη χάνετε χρόνο, διαβάστε όλες τις οδηγίες που ακολουθούν και θα βρείτε λύση στο πρόβλημα σας.

Όξινο ανθρακικό νάτριο – Μαγειρική σόδα

Το διττανθρακικό νάτριο είναι αρκετά χρήσιμο, εκτός από τη μαγειρική χρησιμεύει και στην καθαριότητα του σπιτιού, πλέον θα μάθουμε ότι  μπορεί να μας βοηθήσει στην καταπολέμηση των οσμών, άρα και την αφαίρεση της άσχημης μυρωδιάς από τα παπούτσια. Απλά προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας διττανθρακικό νάτριο σε κάθε παπούτσι και αφήστε το για μια ημέρα, θα απορροφήσει την υγρασία και μαζί, τις άσχημες μυρωδιές. Τα παπούτσια σας την επόμενη ημέρα θα μυρίζουν σαν καινούρια.

Δείτε επίσης: 22 Συμβουλές Για Τα Παπούτσια Και Τα Πόδια Σας

Ταλκ – Πούδρα μωρού

Το ταλκ απορροφά την υγρασία και μειώνει τις δυσάρεστες οσμές. Υπάρχουν δυο τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε και να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε μια για πάντα τις δυσάρεστες οσμές που προέρχονται από τα παπούτσια σας. βάλτε λίγο ταλκ σε αυτά και αφήστε το για μία ημέρα. Ο δεύτερος τρόπος απαιτεί απλά να βάλετε λίγη ποσότητα ταλκ στα παπούτσια πριν τα φορέσετε. Το ταλκ θα μειώσει τον ιδρώτα στα πόδια άρα και την υγρασία, έτσι και με αυτόν τον εύκολο τρόπο θα εξαφανίσει τις δυσάρεστες οσμές.

Φασκόμηλο και λεβάντα

Αυτά τα δύο βότανα θα βοηθήσουν αποτελεσματικά στην αποβολή των δυσάρεστων οσμών και θα κάνει τα παπούτσια σας να μυρίζουν και πάλι όμορφα, όπως τότε που ήταν καινούρια. Απλά βάλτε μερικά φύλλα φασκόμηλου και λεβάντας στα παπούτσια σας και αφήστε τα για μια νύχτα να δράσουν, αυτό θα αφαιρέσει τις άσχημες μυρωδιές και θα τους δώσει ευχάριστο άρωμα.

Πορτοκάλι, λεμόνι και γκρέιπφρουτ

Σταματήστε να πετάτε τις φλούδες από τα πορτοκάλια, τα λεμόνι και το γκρέιπφρουτ, επειδή μπορείτε με αυτές να δώσετε ένα ευχάριστο άρωμα στα παπούτσια σας. Βάλτε μερικές φλούδες στο εσωτερικό των παπουτσιών και αφήστε τις για μια ημέρα. Το επόμενο πρωί θα μυρίζουν υπέροχα.

Δείτε επίσης: Γι ‘Αυτό Όλες Οι Διάσημες Φορούν Παπούτσια Μεγαλύτερου Μεγέθους

Τι προκαλεί τη μυρωδιά στα παπούτσια

Ο ιδρώτας είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο τα παπούτσια μας μυρίζουν άσχημα. Πρέπει να ξέρετε, ότι όλα τα παπούτσια έχουν διαφορετική μυρωδιά και αυτό εξαρτάται από την ποιότητα των πελμάτων που έχουν τα υποδήματα μας. Κακής ποιότητας ύφασμα στα πέλματα των παπουτσιών συγκρατούν και απορροφούν τον ιδρώτα, με αποτέλεσμα να κάνουν τα πόδια και τα παπούτσια μας να μυρίζουν άσχημα. Μόλις παρατηρήσετε την άσχημη μυρωδιά στα υποδήματα σας, τότε καλό θα είναι να αντικαταστήσετε το πέλμα τους με ένα καλύτερης ποιότητας ύφασμα ή ακόμα καλύτερα δέρμα. Επιλέξτε αυτά που είναι αντιβακτηριδιακά και δεν συγκρατούν τον ιδρώτα.
via votanonkipos

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Το Κόλπο μίας Φοιτήτριας για να Καθαρίζει τα Παπούτσια της έχει Τρελάνει το Διαδίκτυο.

Φτιάξτε εύκολα σπιτικά σοκολατάκια