in , , , , , , ,

Γι ‘αυτό όλες οι διάσημες φορούν παπούτσια μεγαλύτερου μεγέθους

Σίγουρα οι πιο παρατηρητικοί από εσάς έχετε προσέξει ότι οι διασημοτήτες των τελευταίων χρόνων έχουν υιοθετήσει μια τάση να φορούν παπούτσια κατά 1-2 μεγέθη μεγαλύτερα όταν εμφανίζονται σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σίγουρα δεν είναι δανεικά και σίγουρα υπάρχει σοβαρός λόγος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι διάσημοι κατά τις εμφανίσεις τους προτιμούν τα τακούνια και τα πέδιλα και η επιλογή που κάνουν σε μεγαλύτερου μεγέθους παπούτσια είναι συνειδητή καθώς με αυτόν τον τρόπο σώζουν τα πόδια τους από το πρήξιμο και τους κάλους.

Επειδή σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να φορούν τα παπούτσια για ώρες ή να περπατούν αρκετά, τα πόδια κουράζονται και αποκτούν προβλήματα.
Για να μην υπάρχει δυσφορία λοιπόν φορούν μεγαλύτερα παπούτσια. Επιπλέον επειδή τα παπούτσια δεν είναι σφιχτά δεν αγγίζουν ευάλωτα σημεία του ποδιού και δεν προκαλούν τριβές.

 Για την αποφυγή του “φαινόμενου της Σταχτοπούτας”, δηλαδή τον κίνδυνο να φύγει το παπούτσι, οι στυλίστες κολλούν εσωτερικά ειδικά επιθέματα σιλικόνης, έτσι ώστε τα παπούτσια να μένουν στη θέση τους.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ένα άλλο μυστικό είναι η ταινία διπλής όψης.
Συνήθως το τέχνασμα με τα μεγαλύτερα παπούτσια το χρησιμοποιούσαν με μακριά φορέματα και ρούχα ώστε να καλύπτεται η διαφορά, αλλά πλέον το βλέπουμε σε οποιοδήποτε ντύσιμο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

via adme

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Δημιουργήστε με τσιμεντόλιθους και ξύλα – 10 εκπληκτικές ιδέες για να σας εμπνεύσουν!

Ρόζοι και κάλοι: Σπιτικές θεραπείες για απαλά πόδια.