Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

DIY Φθινοπωρινά Διακοσμητικά Στεφάνια

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Αν η σκέψη για να φτιάξετε ένα στεφάνι σας θυμίζει ψεύτικα λουλούδια, ξανασκεφτείτε το. Αυτά τα φθινοπωρινά στεφάνια είναι τόσο φρέσκα όσο η εποχή, καθώς περιέχουν φυσικά υλικά, όπως ορχιδέες και αεροφυτά. Οπότε προσκαλέστε τους φίλους σας και στολίσετε την πόρτα ή το σπίτι σας με φθινοπωρινή διάθεση.

Το στεφάνι αυτό συνδυάζει κλαδιά με λωτούς, αποξηραμένα μπουκέτα ορτανσίας, ορχιδέες και διακοσμητική πρασινάδα.Φτιάξτε αυτό το μοναδικό στεφάνι από φλούδες καλαμποκιού.


Αυτό το πανέμορφο αλλά και απλό στεφάνι αναδεικνύει ένα από τα πιο όμορφα άνθη της σεζόν , τις ορτανσίες. Χρησιμοποιήστε αποξηραμένα μπουκέτα σε μια ποικιλία χρωμάτων, έτσι ώστε το στεφάνι να διαρκέσει για πάντα.Χρυσάνθεμα, κουκουνάρια και πεσμένα φύλλα ενώνονται για να σχηματίσουν αυτό το διακοσμητικό στεφάνι πόρτας.


Βρύα και αερόφυτα συνθέτουν αυτό το στεφάνι που χρειάζεται μόνο λίγο ψεκασμό με νερό.Διακοσμητικό στεφάνι από κλαδιά και φύλλα από τσόχα.


Αυτό το εύκολο στεφάνι από μούρα θα σας πάρει μόνο 15 λεπτά για να το φτιάξετε.

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only