in , , ,

100+ διακοσμήσεις και διακοσμητικά απο κουκουνάρια!

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές κουκουνάρια
Χριστουγεννιάτικες κατασκευές κουκουνάρια
Τα κουκουνάρια είναι ένα υπέροχο υλικό για Χριστουγενιάτικες κατασκευές. Μικρά, μεγάλα, μεσαία κουκουνάρια είναι ιδανικά για να φτιάξετε όμορφα χριστουγεννιάτικα στεφάνια, διακοσμητικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας, διακοσμητικά για να τα κρεμάσετε μέσα στο σπίτι και φυσικά να πάρουν μέρος στις κατασκευές και τα μικρά σας.Συνδυάστε τα κουκουνάρια με απλά υλικα, όπως πολύχρωμες κορδέλες, χρυσόσκονη, χρώματα τις επιλογής σας.
Μπορείτε να φτιάξετε διάφορες μορφές όπως αγγελάκια, ταράνδους, ξωτικά. Στολίστε με τσόχα και κολλήστε τα επιμέρους κομμάτια με τη βοήθεια του πιστολιού θερμής κόλλας.

Ιδανικά επίσης υλικά είναι αυτά που μας δίνει απλόχερα η φύση, ξερά φύλλα, ξύλλα κανέλας, ξερά κλαδιά, κορμοί, βελανίδια.

Δείτε τις παρακάτω ιδέες και είναι σίγουρο θα ξετρελλαθείτε γιατί φέτος τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά του σπιτιού σας θα έχουν την υπογραφή σας!

φωτογραφίες / πηγές pinterest

Δείτε επίσης –  Χριστουγεννιάτικα νύχια

Δείτε επίσης – Χριστουγεννιάτικο δέντρο απο πηλό

Δείτε επίσης – Χριστουγεννιάτικα μπισκότα σε καλαμάκι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Super Χριστουγεννιάτικα στολίδια απο πολύχρωμα νήματα και χαρτόνι!

15 θαυμάσια κοσμήματα απο παλιά μπλουζάκια & t-shirts!