in , , , , ,

15 συμβουλές που έξυπνα και γρήγορα θα σας λύσουν καθημερινά προβλήματα

15 συμβουλές πού έξυπνα και γρήγορα θα σας λύσουν καθημερινά προβλήματα

Εδώ στο toftiaxa βρισκόμαστε σε ένα συνεχές κυνήγι για εύκολες και οικονομικές λύσεις για μικρά καθημερινά προβλήματα. Aυτά είναι τα τελευταία μας ευρήματα


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πώς να ξαναγράψει ένας τελειωμένος μαρκαδόρος

Οι μαρκαδόροι έχουν την τάση να τελειώνουν συνήθως όταν τους χρειάζεσαι περισσότερο. Αλλά μην ανησυχείτε, αν έχετε ένα αποσμητικό ψεκάστε μέσα στο μαρκαδόρο και δώσε του λίγη ζωή ακόμα.

Βάλτε το τηλέφωνό σας σε λειτουργία πτήσης για να γλιτώσετε μπαταρία

Σίγουρα κάποια στιγμή στη ζωή σας έχετε βρεθεί στη δυσάρεστη κατάσταση να τελειώνει η μπαταρία ενώ πρέπει να κάνετε ένα σημαντικό τηλεφώνημα. Έτσι για να μην κλείσει το κινητό σας άμεσα και να γλιτώσετε λίγη μπαταρία απλά βάλτε το σε λειτουργία πτήσης. Αυτή διαδικασία θα διακόψει όλες τις συνδέσεις στο διαδίκτυο η το GPS και διαδικασίες που τρέχουν αυτόματα και συνήθως ρίχνουν την ενέργεια του κινητού. Αυτό το κόλπο σίγουρα θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαλτε σαπούνι στο φερμουάρ για να λειτουργήσει καλύτερα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εάν ταλαιπωρείστε με ένα φερμουάρ που δεν λειτουργεί και τόσο καλά πριν πάτε κάπου να σας το φτιάξουν, κάντε αυτή τη δοκιμή.  Βάλτε λίγο σαπούνι για να γλιστράει. Την ίδια δουλειά θα έκανε και το βούτυρο αλλά δυστυχώς αφήνει λεκέδες. Μπορείτε να δοκιμάσετε επίσης και με τζελ για τα μαλλιά


Κάντε μπρελόκ τις διάφορες κάρτες από τις αγορές σας


Πόσες φορές μαζεύονται μέσα στα πορτοφόλια μας κάρτες ανταμοιβής, κάρτες πόντων κτλ. Μπορείτε εύκολα να τις έχετε όλες μαζί χωρίς να χάνονται κάθε φορά. Τρυπήστε τις και περάστε τις σε κρίκους μπρελόκ. Προσοχή μην καταστρέψετε τη μαγνητική ταινία ήτο τσιπάκι υπάρχει πάνω.

Ετοίμασε λεμονάδα της στιγμής


Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα δροσερό χυμό και σε αυτή την περίπτωση μία λεμονάδα.

Στιψτε αρκετά λεμόνια φρέσκα
Προσθέστε ζάχαρη όσο θέλετε
Κάντε το μείγμα όσο πιο βαρύ γίνεται γιατί αναμιγνύεται με νερό
Καταψύξτε μέσα σε παγοθήκες
Τώρα κάθε φορά που θα θέλετε ένα δροσιστικό ρόφημα βγάλτε μερικούς κύβους λεμονιού και προσθέστε τους σε ποτήρι με νερό και θα έχετε στη στιγμή λεμονάδα.

Χρησιμοποιείστε velcro για να αποθηκεύσετε βελονιά κι άλλα μικρά αντικείμενα.

Με της διπλής όψης τα velcro που κυκλοφορούν τώρα στο εμπόριο μπορούμε να τα κολλήσουμε οπουδήποτε και σε όποια επιφάνεια θέλουμε.

Χρησιμοποιήστε πιστολάκι για να αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αυτό το πολύτιμο εργαλείο που χρησιμοποιούμε σχεδόν κάθε μέρα μπορεί να μας βοηθήσει με την επίλυση αυτού του προβλήματος. Όλοι έχουμε αντιμετωπίσει δυσκολία στην αφαίρεση των αυτοκόλλητων σε μια καινούργια συσκευασία πχ. Το πιστολάκι παρέχει ζεστό αέρα με αποτέλεσμα να λιώνει την κόλλα που είναι και το κύριο πρόβλημα. Ζεστάνετε με το πιστολάκι το αυτοκόλλητο, αφαιρέστε απαλά, σκουπίστε με ένα μαλακό ύφασμα ή μαντηλάκι

Βαλτε ετικέτες στα βαζάκια σας.

Σίγουρα κανένας δεν θέλει αλάτι στον καφέ του. Εάν δεν έχουμε ταμπελάκια πάνω στα βαζάκια μας τότε μπορεί να κάνουμε κάποιο λάθος.

Χρησιμοποιήστε λαστιχάκι για να αφαιρέσετε μία βίδα που έχουν “χαλάσει οι βόλτες”.

Εάν έχουν χαλάσει οι στροφές μιας βίδας αλλά πρέπει να τη βγάλετε τοποθετήστε πάνω ένα λάστιχο και με το κατσαβίδι προσπαθείστε να ξεβιδώσετε. Έχει καλύτερη πρόσφυση και το αποτέλεσμα συνήθως είναι θετικό.

Πώς καθαρίζουμε λεκέ από μανό

Εάν βάφετε τα νύχια σας στο σπίτι σίγουρα θα ξέρετε ότι οι λεκέδες από το μανό αφαιρούνται πάρα πολύ δύσκολα.

Μην αφήσετε να στεγνώσει στο πάτωμα ή το τραπέζι, Καθάριστέ το αμέσως.
Καλύψτε το λεκέ με ξεβαφτικό νυχιών και αφήστε το για ένα λεπτό.
Καθαρίστε με χαρτί κουζίνας.
Αν παραμένουν ίχνη από το λεκέ ψεκάστε με σπρέι μαλλιών και καθαρίστε με χαρτί κουζίνας.
Στο τέλος πλύνετε την επιφάνεια με σαπούνι και νερό

Χρησιμοποιείστε παιδική πούδρα στη παραλία

Το πιο ενοχλητικό με τις παραλίες είναι ότι η άμμος μπαίνει κυριολεκτικά παντού. Για να το αποφύγετε ρίξε πούδρα στα πόδια και το δέρμα σας. Η άμμος γλυστράει και φεύγει κατευθείαν.

Πώς θα παραμείνει η καστανή ζάχαρη μαλακή

Η καστανή ζάχαρη είναι φοβερή για γλυκά για μπισκότα, ακόμα και για κάποιες αλμυρές συνταγές. Αν έχετε στο ντουλάπι σας σίγουρα θα ξέρετε ότι κάποια στιγμή στεγνώνει και γίνεται πολύ σκληρή. Για να το αποφύγετε απλά τοποθετήστε μία φέτα ψωμί στο δοχείο που έχετε ζάχαρη.

Πώς να βγάλετε το μελάνι από τα χέρια σε δευτερόλεπτα

όσοι έχουν μικρά παιδιά σίγουρα έχουν γεμίσει πολλές φορές τα χέρια τους με μελάνι. Η λύση είναι πάρα πολύ απλή. Χρησιμοποιήστε μαργαρίνη και ένα στεγνό πανί και αφαιρέστε το μελάνι από το δέρμα σας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φανταστικά και πανεύκολα στριφτά μαφινς με πραλίνα φουντουκιού!

16 εντυπωσιακοί τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το αλάτι