Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2019

15 ασυνήθιστα έπιπλα που δεν θα πιστεύετε πως υπάρχουν

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Σήμερα, οι βιομηχανίες σχεδιασμού επίπλων και οι σύγχρονοι σχεδιαστές, επιλέγουν τη λειτουργικότητα, την κομψότητα και την απλότητα. Αφήνουν πίσω τους τα παλιά και παραδοσιακά έπιπλα που αποτελούνταν μόνο από ξύλο και μάρμαρο, ενώ επιλέγουν να πειραματιστούν με υλικά όπως το μέταλλο, το γυαλί, το βινύλιο, το κόντρα πλακέ και άλλα.

Συνδυάζοντάς τα με το ξύλο, δημιουργούν νεότερες εκδόσεις επίπλων.

Τα έπιπλα προσθέτουν ομορφιά και ύφος στους χώρους. Μερικές φορές, μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο και να αναζωογονήσουν τη διάθεσή σας. Τα ζωντανά χρώματα, τα μοναδικά σχέδια και τα ιδιαίτερα θέματα, μπορούν να μετατρέψουν μια οποιαδήποτε κανονική δομή επίπλων σε ένα κομμάτι τέχνης.Δείτε παρακάτω μερικά ιδιαίτερα κομμάτια σχεδιαστών που ίσως σκεφτείτε πως δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.

#15 Ο βασιλιάς-σκορπιός#14 Εκκολαπτόμενα αβγά#13 «Με συγχωρείτε»
#12 Κατάβαση
#11 Καρέκλα για 2#10 Νέος ορισμός της κομψότητας#9 Μετά τον χωρισμό

#8 Για τους λάτρεις του φαγητού#7 Το νερό μειώνεται και τα ψάρια χρειάζονται σπίτια#6 Τα πρόσωπα μετατρέπονται σε μαξιλάρια#5 Ανακαίνιση κήπου από τον Βέρνερ Πάντον#4 Αρκετά ανθεκτικό για να σηκώσει βάρος#3 «Νιώθω πιο άνετα όταν το κρεβάτι μου λειτουργεί σαν εμένα»#2 Για τους λάτρεις των μολυβιών
#1 Για τα ζευγάρια

via newside

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only