Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Γιατί η τοποθέτηση ενός σφουγγαριού στο ψυγείο βοηθάει τα φρούτα και τα λαχανικά να ζουν περισσότερο

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Η τοποθέτηση ενός σφουγγαριού στο ψυγείο σας ίσως θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα περνούσε από το μυαλό σας. Πολλές φορές όμως τα απλά πράγματα είναι και τα καλύτερα, έτσι δεν είναι;
Αγαπάμε πολύ αυτά τα κόλπα που ενώ φαίνονται περίεργα και σηκώνουμε το φρύδι, στη δοκιμή βλέπουμε ότι αποδίδουν.

Είδη γνωρίζουμε ότι η κατανάλωση φρέσκων φρούτων και λαχανικών είναι ότο καλύτερο για τον οργανισμό και την υγεία μας. Και φυσικά ότι χειρότερο είναι να χαλάνε χωρίς να προλάβουμε να τα καταναλώσουμε σπαταλώντας χρήμα και χρόνο.

Δείτε επίσης - 13 Χρήσιμα Κόλπα Καθαριότητας Που Πρέπει Να Ξέρετε


Λοιπόν υπάρχει η λύση!

Μπορείτε να κάνετε τα λαχανικά σας και τα φρούτα σας να ζουν περισσότερο με ένα πολύ απλό κολπάκι. Αδειάστε το κάτω ράφι των λαχανικών (εκεί μαζεύεται και η περισσότερη υγρασία), βάλτε 2-3 σφουγγάρια στεγνά μέσα και ξανατοποθετήστε τα πράγματα σας.  Το σφουγγάρι τραβάει την υγρασία και τα βοηθάει να ζουν πολύ περισσότερο χωρίς να χαλάνε ή να μουχλιάζουν.

Μη ξεχνάτε ανά τακτά χρονικά διαστήματα να βγάζετε το σφουγγάρι και να το στύβετε. Πριν την τοποθέτηση του πάλι πρέπει να είναι στεγνό.

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only