in , , ,

Πώς να κάνετε να μυρίζουν τα ρούχα σας υπέροχα για την επόμενη μέρα και το κόλπο για να μυρίζει όμορφα η ντουλάπα!

Υπάρχουν εύκολοι και οικονομικοί τρόποι για να έχετε μυρωδάτα και φρέσκα ρούχα.
Παρακάτω θα δείτε τον τρόπο για να μυρίζει όμορφα η ντουλάπα σας αλλά και διάφορες μεθόδους που μπορείτε να εφαρμόσετε το προηγούμενο βράδυ για να έχετε αίσθηση φρεσκάδας στα ρούχα σας το πρωί.

Στην ντουλάπα βάλτε σαπούνι

Για να μοχσχοβολάνε τα ρούχα σας μπορείτε να τοποθετήσετε στη ντουλάπα και στα συρτάρια σας κομμάτια από σαπούνια είτε όπως είναι, είτε μέσα σε δυχτάκια. Για πιο διακριτικό άρωμα μπορείτε να τα τυλίξετε σε βαμβακερό ύφασμα που αναπνέει.

Το γνωρίζετε ότι το πράσινο σαπούνι έχει και αντισκωριακές ιδιότητες; Όποτε με ένα σμπάρο δυο τριγώνια! Και μυρωδάτα ρούχα και προστατεύμενα από το σκώρο.

Για να έχετε ολόφρεσκα ρούχα το πρωί χωρίς μυρωδιές κρεμάστε τα έξω στον φρέσκο αέρα.

Κρεμάστε τα ρούχα σας και αφήστε τον αέρα να κυκλοφορεί γύρω τους για να απομακρύνει τις κακές μυρωδιές και τους καπνούς.
Το άπλωμα τους στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας είναι καλός τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα μυρίζουν φρέσκα και καθαρά όταν τα βάζετε το πρωί.
Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε τα ρούχα σας κοντά σε ένα ανοιχτό παράθυρο.
Είναι και αυτός ένας καλός τρόπος, ακόμη και αν πρέπει να τα κρατήσετε σε εσωτερικό χώρο.

Βάλτε τα στην ντουλάπα

Κρεμάστε τα ρούχα σας όλη νύχτα στην ντουλάπα. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να κρεμάσετε τα ρούχα σας έξω στον καθαρό αέρα. Δεν θα πάρετε την ίδια ποσότητα φρεσκάδας όπως θα κάνατε αν τα κρεμούσατε έξω, αλλά είναι σίγουρα προτιμότερο από το να τα αφήσετε σε ένα σωρό στο πάτωμα ή στην καρέκλα.
Κρεμάστε τα στη ντουλάπα σας ή σε μια ράγα ρούχων.
Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει κυκλοφορία αέρα γύρω από τα ρούχα και δεν είναι στριμωγμένα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αρωματικά βαμβακάκια

Προσθέστε μερικές αρωματικές μπάλες από βαμβάκι. Μία από τις πιο δημοφιλείς μεθόδους είναι  να ψεκάσετε μερικές μπάλες από βαμβάκι με το αγαπημένο σας άρωμα ή κάποιο άλλο αρωματικό προϊόν όπως αιθέρια έλαια και να τις τοποθετήσετε στο ντουλάπι σας.

Χρησιμοποιήστε κόκκους καφέ

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε καφέ. Οι κόκκοι του καφέ είναι γνωστό ότι απορροφούν τις δυσάρεστες οσμές. Πάρτε ένα κουτάκι με κόκκους καφέ, κάντε μερικές μικρές τρύπες στην κορυφή του δοχείου, τοποθετήστε αυτό το δοχείο στη ντουλάπα σας και αφήστε το να απορροφήσει τις κακές μυρωδιές.

Χρησιμποιήστε φακελάκια με βότανα

Φτιαχνοντας ένα φακελάκι με τα αγαπημένα σας βότανα και τοποθετώντας το μέσα στα συρτάρια σας όλη νύχτα θα σας βοηθήσει να έχετε ολόφρεσκα ρούχα το πρωί. Μπορείτε να αγοράσετε έτοιμα φακελάκια ποτ πουρί ή να φτιάξετε τα δικά σας στις αγαπημένες σας μυρωδιές.
Πάρτε μερικές θήκες βαμβακερές. Γεμίστε με αποξηραμένα βότανα της επιλογής σας. Η λεβάντα είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή. Κάντε τις δοκιμές σας μέχρι να καταλήξετε σε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς Να Καμουφλάρεις Αντικείμενα Που Έσπασαν, Σκίστηκαν ή Λερώθηκαν -12 Πανέξυπνες Ιδέες -ΦΩΤΟ

DIY: Μια Γυναίκα που Μεταμόρφωσε Εντελώς Την Κουζίνα Της Με 230 Ευρώ!