in , , , , ,

Πώς να αφαιρέσετε το χνούδι από τα πουλόβερ: Aποτελεσματικές θεραπείες και πώς να αποτρέψετε το σχηματισμό τους.

Πώς να απομακρύνετε το χνούδι από τα μάλλινα πουλόβερ; Τα χνούδια που σχηματίζονται κάνουν τα μάλλινα μας αντιαισθητικά και δίνουν την εντύπωση της προχειρότητας. Εξαλείψτε τα, όσο αυτό είναι δυνατόν. Υπάρχουν απλές λύσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι, χωρίς να καταστρέψετε τα αγαπημένα σας ρούχα. Παρακάτω θα δούμε μερικούς χρήσιμους και αποδοτικούς τρόπους.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Από κύλινδρο και αυτοκόλλητες ταινίες  μέχρι ηλεκτρικές συσκευές για το χνούδι.

Η συνεχής συντήρηση είναι σημαντική για να διατηρείτε τα μάλλινα ρούχα σας όσο το δυνατόν καλύτερα, έτσι ώστε να αποφεύγετε το χνούδι. 

Μεταξύ των πιο δημοφιλών επιδιορθωτικών μεθόδων για το χνούδι είναι η ειδική κυλινδρική βούρτσα η οποία συνήθως έχει χαμηλό κόστος και μπορεί επίσης να είναι και μίας χρήσης. Είναι ένας  κύλινδρος με λαβή που με το πέρασμα του αφαιρεί χνούδια χωρίς να καταστρέφει τα υφάσματα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλή κολλητική ταινία: τυλίξτε ένα κομμάτι γύρω από το χέρι σας και ταμπονάρετε το πουλόβερ. Βεβαιωθείτε ότι η ταινία ακολουθεί την υφή του υφάσματος, συνήθως από κάτω προς τα πάνω. Στη συνέχεια, υπάρχουν και τα μικρά ηλεκτρικά εργαλεία, τροφοδοτούμενα από μπαταρία, τα οποία απορροφούν το χνούδι ενώ φρεσκάρουν το μαλλί. 

DΙΥ τρόποι. Από ξυράφι μέχρι βρεγμένη πετσέτα.

Υπάρχουν πολλές “σπιτικές θεραπείες” αλλά πρέπει να τις χρησιμοποιήσετε προσεκτικά.

Μεταξύ αυτών είναι το ξυραφάκι που χρησιμοποιούμε για το ξύρισμα: 
Χρησιμοποιήστε μια ήδη χρησιμοποιημένη λεπίδα, η οποία θα είναι λιγότερο κοφτερή και περάστε το ρούχο με μεγάλη προσοχή. Ακόμη και η ελαφρόπετρα μπορεί να έχει αποτέλεσμα Συνεχίστε πάντα απαλά αποφεύγοντας υπερβολική πίεση. Στη συνέχεια, συλλέξτε το χνούδι με κολλητική ταινία. Μια άλλη λύση μπορεί να είναι η ταινία velcro. Μεταξύ των πιο απλών εργαλείων που έχουμε όλοι στο σπίτι, είναι η οδοντόβουρτσα: 
Τρίψτε απαλά στο πουλόβερ σας και στη συνέχεια συλλέξτε το χνούδι με ένα καλσόν που έχετε περάσει στο χέρι σας. Μπορείτε να επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με ένα απλό γάντι από καουτσούκ, εκείνο που χρησιμοποιείτε για να πλύνετε τα πιάτα. Τώρα εάν πραγματικά δεν έχετε τίποτα στο σπίτι, μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε μια υγρή πετσέτα για να τρίψετε ελαφρά το πουλόβερ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Συμβουλές για την πρόληψη χνουδιών σε πουλόβερ

Όταν αγοράζετε ένα νέο μάλλινο πουλόβερ μπορείτε να αποφύγετε τη δημιουργία χνουδιού: 
Εκτός από την κανονική φθορά του χρόνου, δώστε προσοχή σε λανθασμένες πλύσεις, οι οποίες μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση. Προτιμήστε το πλύσιμο στο χέρι, σε σύγκριση με το πλυντήριο, ή χρησιμοποιήστε προγράμματα για ευαίσθητα ρούχα. Πλύντε τα μάλλινα ρούχα πάντα με κρύο νερό, κατά προτίμηση στους 30 ° C, και χρησιμοποιήστε απορρυπαντικό για μάλλινα και ευαίσθητα ρούχα ή σαπούνι Μασσαλίας. Στη συνέχεια, αποθηκεύστε τα πουλόβερ σας με τον σωστό τρόπο: 
Κρατήστε τα μακριά από ρούχα που με την τριβή μπορούν να σχηματίσουν χνούδι.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Το απόλυτο κόλπο για να καθαρίσετε τον πάγο από το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας (Βίντεο)

Έσπασε το τζάμι της κουζίνας ή του φούρνου; Μάθε γιατί & τι μπορείς να κάνεις!