in , , , , ,

Αυτό Το Μικρό Σπιτακι Από Ξύλο Είναι Μόνο 27μ2 Αλλά Μόλις Το Δείτε Μέσα Θα Θέλετε Να Ζήσετε Εδώ!

xvfdgvd


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορείτε να φανταστείτε τον αυτό σας να ζει σε αυτό το μικρό σ ξύλινο σπιτάκι; Εμείς σίγουρα μπορούμε!

Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να ζήσουν σε μεγάλα σπίτια με πολλά δωμάτια και χώρους. Για αυτό είναι αρκετά αστείο όταν οι άνθρωποι ερωτεύονται αυτό το μικρό σπίτι που φτιάχτηκε από την The Little Log House Company.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Με 27μ2 εμβαδόν, δεν ακούγεται κάτι ιδιαίτερο. Απλά ένα ωραίο εξοχικό στο δάσος. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο είναι διακοσμημένο είναι πραγματικά ιδιαίτερος. Είναι ζεστό, ευχάριστο και το μόνο που θέλετε μόλις το βλέπετε είναι να πάρετε μια κουβέρτα και να ξαπλώσετε στον καναπέ του. Δείτε και μόνοι σας τις φωτογραφίες. Είμαστε σίγουροι ότι θα το λατρέψετε όσο και εμείς.

Τα δωμάτια είναι σχεδόν εξολοκλήρου φτιαγμένα από ξύλο. Σίγουρα θα σας κάνουν αν αισθάνεστε ότι είστε σε χειμερινές διακοπές κάπου στα βουνά. Απλά πάρτε τα πέδιλα σας και πηγαίνετε για σκι στο χιόνι. Ή αν δεν θέλετε να βγείτε απλά μείνετε μέσα. Το σπίτι μπορεί να είναι μικρό αλλά έχει αρκετό χώρο για να το ευχαριστηθείτε.

Το σπίτι έχει πολλές όμορφες λεπτομέρειες όπως αυτή η ξύλινη σκάλα. Τα σκαλοπάτια διαφέρουν μεταξύ τους κάτι που δίνει μια ρουστίκ εμφάνιση στην σκάλα.

Μπορείτε να φανταστείτε να περνάτε μια βροχερή ημέρα μέσα σε αυτό το φανταστικό σαλόνι; Θα θέλαμε να χουχουλιάσουμε με ένα καλό βιβλίο στον καναπέ. Ξαπλώστε με μια κουβέρτα, φτιάξτε και ένα τσάι …. Αυτό το ξύλινο δωμάτιο είναι ιδανικό για χαλάρωση!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπορεί αυτό το σπίτι να είναι μικρό, αλλά έχει αρκετό χώρο για να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα στην τραπεζαρία. Φάτε με την οικογένεια σας ή καλέστε φίλους και κάντε ένα ωραίο πάρτι. Θα περάσετε φανταστικά!

Φυσικά δεν έχει πολύ χώρο για μαγείρεμα, αλλά αν βρείτε μια απλή συνταγή θα βολευτείτε σε αυτή την αξιαγάπητη μικρή κουζίνα. Μαγειρέψτε μακαρόνια ή ρύζι και οι επισκέπτες σας θα απολαύσουν ένα μαγευτικό δείπνο. Δεν υπάρχει λόγος για πολλές κατσαρόλες και ετοιμασίες. Σε αυτή την κουζίνα θα σκέφτεστε με βάση το μέγεθος της – αυτό είναι μια ωραία πρόκληση!

Όταν ανεβείτε την σκάλα θα βγείτε σε ένα πλατύσκαλο με πρόσβαση σε ένα μικρό μπαλκόνι το οποίο βλέπει σε δέντρα και πολύ πράσινο. Νοιώθουμε ήρεμοι και μόνο βλέποντας αυτή την εικόνα! Θα ήταν ωραία να πιείτε ένα ποτήρι ζεστή σοκολάτα ή ένα ποτήρι κρασί το βράδυ σε αυτό το μπαλκόνι.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να ζεστάνετε οικονομικά τα δωμάτια χωρίς καλοριφέρ

Συνταγή για φανταστικά Καραμελωμένα πορτοκάλια με σοκολάτα!