(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Υλικά:
Φύλλα σφολιάτας
κανέλα
ζάχαρη
Ανοίγετε τα φύλλα σφολιάτας (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και σπιτικά εάν γνωρίζετε πώς να φτιάξετε σφολιάτα) και πασπαλίζετε με κανέλα και ζάχαρη. Χαρακώνετε κάθετα το φύλλο και το τυλίγετε σε φλογέρα. Στη συνέχεια το κάνετε κουλούρα. Μπορείτε να αλοίψετε με αυγό ή να πασπαλίσετε σουσάμι. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.
Καλή επιτυχία!