in , , , ,

11 έξυπνα κόλπα για γονείς που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη

Σύμφωνα με μελέτες, τα παιδιά με γονείς που ενδιαφέρονται πραγματικά για τις καθημερινές τους δραστηριότητες δείχνουν υψηλότερο βαθμό προόδου. Όλοι θέλουμε να δούμε τα παιδιά μας να είναι επιτυχημένα και τακτοποιημένα, αλλά μερικές φορές οι απλές ασχολίες μπορούν να είναι πιο αποτελεσματικές από τις δύσκολες και εποικοδομητικές δραστηριότητες.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αν θέλετε τα παιδιά σας να σας ακολουθήσουν, μιλήστε στη γλώσσα τους και προσθέστε λίγη δημιουργικότητα. Εμείς βρήκαμε 13 υπέροχα κόλπα που θα σας διευκολύνουν και θα σας διασκεδάσουν περισσότερο.


1. Κολλήστε νομίσματα σε ένα παλιό ζευγάρι παπουτσιών του παιδιού σας για μια χορευτική δοκιμασία.

2. Φτιάξτε ένα σταθμό ήχων για παιδιά. 

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε μια παλέτα για να δημιουργήσετε ένα σταθμό ήχων για τα παιδιά σας. Μπορείτε να εμπλέξετε τα παιδιά σας στο σχεδιασμό. Είναι ένα καλό, διασκεδαστικό έργο που πρέπει να κάνετε όταν βρίσκεστε σε ένα καλοκαιρινό σπίτι.

3. Δημιουργήστε ένα διασκεδαστικό μέρος για το μωρό για ένα εύκολο πικνίκ.

Εάν πρόκειται να περάσετε λίγο χρόνο με το μωρό σας σε εξωτερικούς χώρους, μην ξεχάσετε να πάρετε μια ομπρέλα. Θα προστατεύσει το μωρό από τον ήλιο, καθώς μπορεί να είναι μια καλή λύση για να κρεμάσετε παιχνίδια. Τώρα το να πηγαίνεις για πικνίκ είναι πιο χαλαρωτικό.

4. Χρησιμοποιήστε ένα χάρακα για να κλειδώσετε τα συρτάρια.

5. Πάρτε μια θήκη τακτοποίησης για το αυτοκίνητο.

Κάνετε τα ταξίδια σας με ένα μωρό ευκολότερα προσαρτώντας μια θήκη καθίσματος στο αυτοκίνητο. Όλα τα πράγματα που χρειάζεστε θα είναι κοντά σας και θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο αντί να ψάχνετε για πράγματα όλη την ώρα στην τσάντα σας.

6. Χρησιμοποιήστε δοχεία για να φυλάξετε τα πράγματα του μωρού σας.

7. Φτιάξτε έναν πίνακα με τις μικροδουλειές. 

Αν θέλετε να αναλάβει το παιδί σας κάποιες μικροδουλειές, αυτό το διάγραμμα μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για να κρατήσει π.χ το δωμάτιο του καθαρό. Για αυτό τον πίνακα, θα χρειαστείτε μόνο χαρτί, μαγνητική ταινία, μαρκαδόρους και ψαλίδι.

8. Βάλτε κόλλα σιλικόνης στο κάτω μέρος των παπουτσιών των παιδιών σας για να μην γλιστράνε.


9. Κάντε το μπάνιο ένα παραμύθι.

Το παιδί σας θα λατρεύει να κάνει μπάνιο αν βάλετε λίγη φαντασία. Πάρτε μπαστούνια νέον και βάλτε τα στο νερό. Τώρα το λουτρό μοιάζει με έναν κόσμο από το Avatar!


10. Παίξτε τένις με μπαλόνια και χάρτινα πιάτα.

Αν έχει κρύο έξω, αλλά το παιδί σας ζητά μια διασκεδαστική δραστηριότητα, δημιουργήστε το δικό σας «ασφαλές» τένις με μπαλόνια και χάρτινα πιάτα. Τίποτα δεν θα καταστραφεί στο σπίτι και το παιδί σας θα είναι ευτυχισμένο.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

11. Δημιουργήστε παιχνίδια και δραστηριότητες χρησιμοποιώντας μαγνητική ταινία.

Ενεργοποιήστε τα παιδιά σας να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα νέο παιχνίδι και να κολλήσετε μαγνητική ταινία σε ξύλινα ραβδιά. Γράψτε αριθμούς στο κάτω μέρος και οδηγήστε τα μικρά σας να κολλήσουν τόσους συνδετήρες στην μαγνητική ταινία. Αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα και να προσελκύσετε την προσοχή των παιδιών σας.

via sarotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Έσπασε το τζάμι της κουζίνας ή του φούρνου; Μάθε γιατί & τι μπορείς να κάνεις!

27 γωνιακά ράφια για να ομορφύνετε τις άσχημες γωνίες.