in , , ,

Πώς να φτιάξετε μόνοι σας έναν σφυρήλατο καθρέφτη με τη βοήθεια μιας κουτάλας!

Τα σφυρήλατα διακοσμητικά είναι πάντα υπέροχα και προσφέρουν στη διακόσμηση του σπιτιού μας έναν αέρα πολυτέλειας. Μαντέψτε τι σας έχουμε σήμερα! Μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας όψη σφυρήλατου πάρα πολύ εύκολα και με υλικά που μπορείτε να βρείτε στο εμπόριο. Καθρέφτες, κορνίζες και άλλα ξύλινα πλαίσα μπορούν να αποκτήσουν την όψη σφυρήλατου με τη βοήθεια μιας κουτάλας! Ναι καλά διαβάσατε.. με μια κουτάλα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υλικά:
Στόκο ή ξυλόστοκο
Ξυλόκολλα
σπάτουλα
ξύλινη κουτάλα
μεταλιζέ σπρέι χρυσό ή ασημένιο

Διαδικασία:
Φτιάξτε ένα παχύ μείγμα με στόκο και ξυλόκολλα. Η υφή του πρέπει να είναι σαν αυτή της μαρέγκας. Εάν η πάστα αρχίζει να στεγνώνει καθώς δουλεύετε μπορείτε να ρίξετε λίγη ξυλόκολλα.

Απλώστε με τη σπάτουλα μια λεπτή πρώτη στρώση από το μείγμα σε όλο το πλαίσιο. Όταν στεγνώσει είσαστε έτοιμοι να περάσετε τη δεύτερη στρώση στην οποία θα γίνει και το εφέ του σφυρήλατου.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης – Πώς Να Φτιάξετε Υποκατάστατα Πολυμερικού Πηλού Με Υλικά Που Έχετε Στο Σπίτι! 4 Είδη Πηλού!

Δουλεύετε μικρές περιοχές κάθε φορά. Απλώνετε με τη σπάτουλα μείγμα, βουτάτε την ξύλινη κουτάλα σε νερό και πιέζετε τα σημεία έτσι ώστε να κάνει αυτά τα κύματα.

 Συνεχίστε να βάζετε το μείγμα με τη σπάτουλα και να πιέζετε με την κουτάλα. Προσοχή, κάθε φορά πρέπει να βουτάτε την κουτάλα στο νερό (πρέπει να είναι υγρή και να μην έχει υπολείμματα)  έτσι ώστε να μην κολλήσει επάνω το μείγμα και χαλάσει όλο το αποτέλσμα, αλλά και για να έχετε ένα λείο και μαλακό τελείωμα.

Δείτε επίσης – Μετατρέψτε Έναν Απλό Τοίχο Σε Πέτρινο Με Τη Βοήθεια Στόκου!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μόλις τελειώσετε αφήστε το μείγμα να στεγνώσει για λίγο αλλά όχι εντελώς και γίνει πολύ σκληρό και αφαιρέστε τυχόν υπολείμματα γύρω γύρω με ένα κοπίδι. Περάστε με γυαλόχαρτο 120.

Αφήστε το να στεγνώσει όλη νύχτα. Καλό είναι αυτή τη διαδικασία να μην την κάνετε μια πολύ ζεστή μέρα για να αποφύγετε τυχόν ρωγμές που μπορούν να προκληθούν λόγω ζέστης.

Δείτε επίσης – Πώς Να Φτιάξετε Πανέμορφα Διακοσμητικά Λουλούδια Απο Πλαστικά Μπουκάλια!

Τέλος περάστε δύο χέρια μεταλλικό χρυσό ή ασημένιο χρώμα και είναι έτοιμο το έργο σας να το κρεμάσετε στον τοίχο.

φωτ. hometalk

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φανταστικό και απλό γλυκάκι με 3 απλά υλικά!

Πανεύκολη σοκολατόπιτα με επικάλυψη μερέντας, απλά υπέροχη!