in , , , , , ,

Αυτοκόλλητα πλακάκια και ταπετσαρίες! Αλλάξτε όψη στο σπίτι σας εύκολα και οικονομικά! Βίντεο

Ένας πολύ εύκολος, οικονομικός τρόπος και χωρίς να κάνετε κάποια ιδιαίτερη προεργασία για να αλλάξετε την όψη του σπιτιού σας είναι τα αυτοκόλλητα πλακάκια.

Ο λόγος γίνεται για τα αυτοκόλλητα πλακάκια που μπορούν να τοποθετηθούν μεμονωμένα και για τις ταπετσαρίες τοίχου που μπορούν να καλύψουν μεγάλες επιφάνειες και η όψη τους να μοιάζει με πλακάκι.

Τα αυτοκόλλητα πλακάκια είναι συνήθως από βινύλιο αλλά κυκλοφορούν επίσης και υφασμάτινα. Τα αυτοκόλλητα βινυλίου με λίγη προσοχή μπορούν να αντέξουν πολύ περισσότερο στο χρόνο, από την εγγύηση που δίνει ο κάθε κατασκευαστής αρκεί να προστατεύεται από την υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Δείτε επίσης – Αλλάξτε Τα Χρώματα Στα Πλακάκια Του Μπάνιου Σας, Χωρίς Να Αλλάξετε Τα Πλακάκια! Ένας Πλήρης Και Χρήσιμος Οδηγός!

Τα αυτοκόλλητα πλακάκια μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως μάρμαρο, πλακάκι, γυαλί, τοίχο, ξύλο, μελαμίνη. Βέβαια όσο πιο λεία είναι η επιφάνεια εφαρμογής τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Η τοποθέτηση είναι μια αρκετά εύκολη διαδικασία και συνήθως θα βρείτε οδηγίες στη συσκευασία αγοράς.

Τα αυτοκόλλητα αφαιρούνται πολύ εύκολα με ένα τράβηγμα. Θα σας βοηθήσει πολύ εάν ζεστάνετε το αυτοκόλλητο με το πιστολάκι, πριν το τραβήξετε, πρώτον για να βγει πιο εύκολα και δεύτερον για να μην μείνουν υπολλείματα κόλλας.

Δείτε στο βίντεο πόσες εφαρμογές έχουν, αλλά και πόσο εύκολα τοποθετούνται ή αφαιρούνται.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Τα πλακάκια που είναι φτιαγμένα από βινύλιο δεν μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν. Τα πλακάκια όμως που είναι από ύφασμα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά.

Παρακάτω θα βρείτε μια συλλογή από αυτοκόλλητα πλακάκια και ταπετσαρίες τοίχου που συλλέξαμε.

Αυτοκόλλητα πλακάκια

Δείτε εδώ όλη τη συλλογή από αυτοκόλλητα πλακάκια!

Ταπετσαρίες – Πλακάκια

Δείτε εδώ όλη τη συλλογή με τις ταπετσαρίες – πλακάκια

Δείτε επίσης ταπετσαρίες απομίμησης υλικών!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

15+1 προτάσεις για να αλλάξετε το ψυγείο σας με αυτοκόλλητα – Προτάσεις αγόρας.

Συγκλονιστικό: Πώς θα ήταν ο κόσμος χωρίς βια και πολέμους