Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018

15+1 προτάσεις για να αλλάξετε το ψυγείο σας με αυτοκόλλητα - Προτάσεις αγόρας.

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Ολοένα και μεγαλώνει το ρεύμα των καταναλωτών που χρησιμοποιούν αυτοκόλλητα διακόσμησης και όχι άδικα, αφού είναι μια πολύ οικονομική λύση ανανεώσης παλιών αντικειμένων, ηλεκτρικών συσκευών, τοίχων, ακόμα και πλακιδίων.
Τα διακοσμητικά αυτοκόλλητα αποτελούν κορυφαία επιλογή και πλέον είναι πολύ ανθεκτικά, μπορούμε να τα βρούμε σε διάφορες υφές, αποχρώσεις και σχέδια, να προσαρμοστούν στις δικές μας ανάγκες.
Η δική μας πρόταση αγοράς σε αυτό το άρθρο είναι τα αυτοκόλλητα για τα ψυγεία. Ένα παλιό ψυγείο ή ένα φθαρμένο ψυγείο μπορεί να αλλάξει εντελώς όψη αρκεί να διαλέξετε τις διαστάσεις και το σχέδιο που σας αρέσει και ταιριάζει στο χώρο σας.
Τα περισσότερα είναι υφασμάτινα αυτοκόλλητα ψυγείου εκτυπωμένα σε πρωτοποριακό υφασμάτινο υλικό που δίνει βάθος στο θέμα και ένταση στα χρώματα!
Χρησιμοποιείται μη τοξικό αυτοκόλλητο ύφασμα και εκτυπώνεται με μελάνια νερού φιλικά προς το περιβάλλον
 Είναι λεπτό, δεν σκίζεται εύκολα και δεν αφήνει υπολείμματα κόλλας στις επιφάνειες. Ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα του ψυγείου σας μπορείτε να το κόψετε πανεύκολα με ένα ψαλίδι ή κοπίδι. Μπορεί να κολληθεί και στα πλαϊνά του ψυγείου.
ΔΩΡΟ Ειδική τσόχινη κάρτα εφαρμογής αξίας 3€
Καθαρίστε απαλά με ένα στεγνό πανί.


Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only