Τρίτη, 13 Νοεμβρίου 2018

Υπέροχο DIY για να Φτιάξετε Διάφανες Νιφάδες Χιονιού Μόνο με δύο Υλικά!

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Τα Χριστούγεννα θέλουν φαντασία και δημιουργικότητα. Γι'αυτό και εμείς σας προτείνουμε υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας χρησιμοποιώντας απλά υλικά.Για να φτιάξετε διάφανες νιφάδες χιονιού θα χρειαστείτε ένα παλιό ύφασμα, πιστόλι σιλικόνης (που θα βρείτε σε πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού), ψεύτικο χιόνι ή χρυσόσκονη και λίγη πετονιά.

Δείτε επίσης - Φτιάξτε Μοναδικά Χριστουγεννιάτικα Φαναράκια Απο Άδεια Βάζα! Εκτυπώσιμο Σχέδιο
Πώς να φτιάξετε τις διάφανες νιφάδες χιονιού
Σε ένα παλιό ύφασμα δημιουργήστε μερικές αυτοσχέδιες νιφάδες χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι σιλικόνης. Αφήστε τις να κρυώσουν και ξεκολλήστε τις με πολύ προσοχή. Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε λίγη χρυσόσκονη ή ψεύτικο χιόνι πριν κρυώσουν εντελώς. Με μια μικρή πετονιά δημιουργήστε μια θηλιά και κρεμάστε τις διάφανες νιφάδες σας σε διάφορα σημεία του σπιτιού.


Αυτό το πανεύκολο diy στολίδι θα σας βοηθήσει να δώσετε χριστουγεννιάτικη λάμψη σε διάφορα σημεία του σπιτιού που δεν έχετε στολίσει. Μπορείτε να βάλετε τις νιφάδες σας στα παράθυρα, να τις κρεμάσετε στα φωτιστικά ή απλά να τις χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε διάφορα έπιπλα. Με τη χρυσόσκονη ή ασημόσκονη οι νιφάδες σας θα δείξουν ακόμα πιο όμορφες και αστραφτερές.

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only