in , , ,

Υπέροχο DIY για να Φτιάξετε Διάφανες Νιφάδες Χιονιού Μόνο με δύο Υλικά!

Τα Χριστούγεννα θέλουν φαντασία και δημιουργικότητα. Γι’αυτό και εμείς σας προτείνουμε υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας χρησιμοποιώντας απλά υλικά.




Για να φτιάξετε διάφανες νιφάδες χιονιού θα χρειαστείτε ένα παλιό ύφασμα, πιστόλι σιλικόνης (που θα βρείτε σε πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού), ψεύτικο χιόνι ή χρυσόσκονη και λίγη πετονιά.

Δείτε επίσης – Φτιάξτε Μοναδικά Χριστουγεννιάτικα Φαναράκια Απο Άδεια Βάζα! Εκτυπώσιμο Σχέδιο


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πώς να φτιάξετε τις διάφανες νιφάδες χιονιού

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σε ένα παλιό ύφασμα δημιουργήστε μερικές αυτοσχέδιες νιφάδες χρησιμοποιώντας ένα πιστόλι σιλικόνης. Αφήστε τις να κρυώσουν και ξεκολλήστε τις με πολύ προσοχή. Αν θέλετε μπορείτε να ρίξετε λίγη χρυσόσκονη ή ψεύτικο χιόνι πριν κρυώσουν εντελώς. Με μια μικρή πετονιά δημιουργήστε μια θηλιά και κρεμάστε τις διάφανες νιφάδες σας σε διάφορα σημεία του σπιτιού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αυτό το πανεύκολο diy στολίδι θα σας βοηθήσει να δώσετε χριστουγεννιάτικη λάμψη σε διάφορα σημεία του σπιτιού που δεν έχετε στολίσει. Μπορείτε να βάλετε τις νιφάδες σας στα παράθυρα, να τις κρεμάσετε στα φωτιστικά ή απλά να τις χρησιμοποιήσετε για να διακοσμήσετε διάφορα έπιπλα. Με τη χρυσόσκονη ή ασημόσκονη οι νιφάδες σας θα δείξουν ακόμα πιο όμορφες και αστραφτερές.


Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε Λαχταριστά Cookies ΤΑΨΙΟΥ με γέμιση Μερέντας και Σοκολάτας! – Μια Συνταγή από τη Γωγώ Σαμίου

15+1 προτάσεις για να αλλάξετε το ψυγείο σας με αυτοκόλλητα – Προτάσεις αγόρας.