in , , ,

WallnDesign – Ταπετσαρίες τοίχου – Φωτοταπετσαρίες – Πίνακες

WallnDesign – Ταπετσαρίες τοίχου – Φωτοταπετσαρίες – Πίνακες – Διακόσμηση σπιτιού – Μικροέπιπλα – Φωτισμός.

Ηλεκτρονικό και φυσικό κατάστημα με ταπετσαρίες τοίχου, φωτοταπετσαρίες, πίνακες ζωγραφικής, αυτοκόλλητα τοίχου και γενικά διακοσμητικά έπιπλα και αξεσουάρ για το σπίτι (καθρέπτες, μικροέπιπλα, ρολόγια, παιδικά είδη, μαξιλάρια, φωτισμός). Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει gallery έτοιμων θεμάτων με ποικιλία 100 εκατομμυρίων εικόνων, ενώ προσφέρει στους επισκέπτες τη δυνατότητα αποστολής των δικών τους φωτογραφιών για εκτύπωση σε καμβά, ταπετσαρία, αυτοκόλλητο. 

Σύντομη περιγραφή των βασικότερων κατηγοριών μας.

Ταπετσαρίες τοίχου

Το κυριότερο πλεονέκτημά τους είναι η ευκολία που προσφέρουν στην αλλαγή οποιουδήποτε χώρου, οικονομικά, και κυρίως χωρίς ταλαιπωρία. Πρόκειται για ένα υλικό που δεν δημιουργεί προβλήματα στον τοίχο κατά την αφαίρεσή του και προσφέρει ποικιλία σχεδίων και υφών. Οι ταπετσαρίες υπερτερούν σε σχέση με άλλα υλικά για την κάλυψη επιφανειών, γιατί είναι άοσμες και τοποθετούνται εύκολα. Η επεξεργασία τους είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε χώρο, ακόμα και για παιδικό δωμάτιο. 

Υπάρχει ποικιλία υλικών, όπως:

  • οι vlies non woven, που περιέχουν στο υπόστρωμα τους επιπλέον μικρο-ίνες, ώστε να μην υπάρχει συστολή– διαστολή κατά την τοποθέτηση αλλά και για να είναι πιο εύκολη η αφαίρεσή τους, 
  • οι βινυλικές, για μεγαλύτερη αντοχή στο καθάρισμα, 
  • επιφάνειες από πλαστικοποιημένο χαρτί, που είναι και οι πιο οικονομικές. 

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φωτοταπετσαρίες

Παράλληλα με τις ταπετσαρίες, υπάρχουν και οι φωτοταπετσαρίες, οι οποίες σε αντίθεση με τις ταπετσαρίες τοίχου, δεν έχουν επαναλαμβανόμενο μοτίβο αλλά ένα ολοκληρωμένο θέμα φωτογραφίας, από φυσικά τοπία και πόλεις, μέχρι έργα τέχνης διάσημων καλλιτεχνών και παιδικούς ήρωες. Η ποικιλία σχεδίων είναι απεριόριστη, αφού προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής του θέματος, ακόμα και με τη χρήση φωτογραφιών.

Το υλικό της φωτοταπετσαρίας, είναι πλαστικοποιημένο χαρτί ή και vlies non woven. Και στις δύο περιπτώσεις, η εκτύπωση είναι ματ, προκειμένου να αποφεύγεται το φαινόμενο της αντανάκλασης του φωτός και γυαλάδας, από οποιαδήποτε οπτική γωνία θέασης.

Οι διαστάσεις που έχουν οι φωτοταπετσαρίες, σε αντίθεση με τις ταπετσαρίες, είναι συγκεκριμένες. Παρόλα αυτά, έχετε την δυνατότητα να ορίσετε και εσείς, τις δικές σας διαστάσεις, σε custom εκτύπωση.

Αυτοκόλλητα τοίχου

Δίνουν τη δυνατότητα γρηγορότερης και ευκολότερης τοποθέτησης σε σύγκριση με τις ταπετσαρίες και τις φωτοταπετσαρίες τοίχου. Δεν απαιτούν χρήση κόλλας, ενώ είναι εφικτή η επανατοποθέτησή τους.

Πίνακες ζωγραφικής


Οι πίνακες ζωγραφικής εκτυπώνονται με eco μελάνια σε 100% βαμβακερό καμβά με ματ φινίρισμα και είναι τελαρωμένοι σε ειδικά επεξεργασμένο ξύλο πεύκου πάχους 4 εκ. Τα σχέδια έρχονται σε συγκεκριμένες διαστάσεις ενώ υπάρχει και η δυνατότητα προσαρμογής κατόπιν συνεννοήσεως.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα του WallnDesign

στην ιστοσελίδα WallnDesign, στο facebook και στο Instagram

WallnDesign
Ελ. Βενιζέλου 33
Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη, τ.κ. 56123
2310 746244
info@wallndesign.gr

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Φτιάξτε φανταστική Σοκολατόπιτα! – Μια Συνταγή από τη Γωγώ Σαμίου

Το φρούτο που ο Όμηρος ονόμαζε «δώρο των θεών» και μας προστατεύει από 6 ασθένειες