in , , , ,

Το Χρώμα που θα Δείτε στους Τοίχους το 2019 είναι το…

Βρισκόμαστε στα μισά του 2018 και οδεύουμε σιγά-σιγά προς το 2019. Το ότι γνωρίζουμε ήδη ποιο είναι το χρώμα που θα κυριαρχήσει στους τοίχους το 2019 είναι μεγάλη υπόθεση και θα μας βοηθήσει πολύ στα διακοσμητικά μας πλάνα για τη νέα χρονιά.

Ποιο είναι, λοιπόν, το χρώμα του 2019;

Το υπέροχο πράσινο που ακολουθεί.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Πρόκειται για ένα βαθύ σκούρο πράσινο το οποίο όμως δείχνει ζεστό και φιλόξενο. Ο λόγος που αυτό το χρώμα θα αποτελέσει μεγάλο trend το 2019 οφείλεται στην ανάγκη μας να έρθουμε πιο κοντά στη φύση. Βάζοντάς την, λοιπόν, στο σπίτι μας ερχόμαστε κατά κάποιον τρόπο πιο κοντά της.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σύμφωνα με τους ειδικούς μάλιστα τα χρώματα που συνδέονται με την φύση αποτελούν πολύ καλή επιλογή για χώρους όπου υπάρχει έλλειψη θέας ή που δεν έχουν καμιά πρόσβαση σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε, για παράδειγμα, να το βάλετε σε κάποιον σκοτεινό διάδρομο ή και στο χολ του σπιτιού σας.

Αν δεν είστε έτοιμοι να βάψετε ένα ολόκληρο δωμάτιο σε αυτό το χρώμα μπορείτε να περιοριστείτε βάφοντας έναν μόνο τοίχο ή και το ταβάνι σας.

Συνδυάστε το με διακοσμητικά στο χρώμα του χρυσού και του μπρούτζου και συνδυάστε το με χρώματα όπως είναι το millennial pink ή το γκρι.

Κάντε όμορφους συνδυασμούς και τολμήστε να φτιάξετε το πιο στιλάτο, ιδιαίτερο και μοντέρνο σπίτι.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να πλύνετε την τσάντα του παιδιού (αν δεν μπαίνει στο πλυντήριο)

10 πανέξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσετε την μεμβράνη