in , , , ,

Η κέτσαπ σε φέτες!

Για να μην στάζει στα ρούχα σας.

Η Έμιλι Γουίλιαμς (Emily Williams) είχε την ιδέα για την πιο δημοφιλή κόκκινη σάλτσα του κόσμου σε φέτες, ενώ ασχολείτο με μία από τις συνταγές σάλτσας μπάρμπεκιου του πατέρα της.

Photo Credit Slice of Sauce/Kickstarter


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Απαιτούσε την καλλιέργεια μεγάλων ποσοτήτων λαχανικών, τα οποία πετιούνταν αργότερα. Ομως, επειδή τα απόβλητα τροφίμων αποτελούν στην εποχή μας ένα από τα βασικά οικονομικά και περιβαλλοντικά προβλήματα, αποφάσισε να υιοθετήσει μια διαφορετική προσέγγιση.

Αντί λοιπόν να πετάξει αυτά τα προϊόντα, η Γουίλιαμς τ΄ αναμείγνυε, τ΄ άλεθε, τα έψηνε και τα στέγνωνε. Ετσι, κατέληξε με ένα μείγμα που έμοιαζε πολύ με κέτσαπ. Συνέχισε τις μικροαλλαγές μέχρι που κατέληξε στη συνταγή της.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Τότε αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά της και να φέρει στον κόσμο την πρωτοποριακή κέτσαπ σε φέτες. Βρήκε συνεταίρο για την εταιρεία «Bo’s Fine Foods» και ξεκίνησε εκστρατεία άντλησης κεφαλαίων στο Kickstarter, για να βγάλει αυτή τη μορφή κέτσαπ σε μαζική παραγωγή.

Photo Credit Slice of Sauce/Kickstarter
Σύμφωνα με την καμπάνια, οι φέτες -με το πακέτο να περιλαμβάνει 8 μερίδες- μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από τα μπιφτέκια, στα σάντουιτς και σε άλλες παρασκευές που τυλίγονται.

Βέβαια, οι φέτες της σάλτσας δεν μπορούν να την αντικαταστήσουν εντελώς. Δεν μπορούν να αναμιχθούν σε άλλες σάλτσες και δεν μπορεί κανείς να βουτήξει τις πατάτες του σ΄ αυτές. Ωστόσο, έχουν ένα στόχο: να αποτελέσουν την εναλλακτική λύση.

Τα συστατικά τους είναι χωρίς γλουτένη, όλα φυσικά και χωρίς τεχνητά αρώματα, συντηρητικά ή σιρόπι καλαμποκιού υψηλής φρουκτόζης.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το 2014, ο Ερνέστο Ουτσιμούρα (Ernesto Uchimura), σερβιτόρος στο Λος Άντζελες, είχε φτιάξει ένα παρόμοιο προϊόν, το οποίο ονόμασε «Δέρμα κέτσαπ». Η συνταγή του περιελάμβανε αφυδατωμένο κέτσαπ, κομμένο σε φέτες. Προοριζόταν να χρησιμοποιηθεί επίσης σε μπιφτέκια. Το προϊόν δεν έφτασε ποτέ στα μαγαζιά, ωστόσο χρησιμοποιείται από κάποια εστιατόρια.

Photo Credit Slice of Sauce/Kickstarter

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Κήποι, αυλές και βεράντες: Εδώ θα θέλαμε να περάσουμε τα καλοκαίρια μας

Πώς να διακοσμήσεις το τραπεζάκι του καθιστικού σου: Οι 6 πιο απλές λύσεις!