in , , , , , , ,

Πώς να ξεμπερδέψουμε τις αλυσίδες μας

Σε όλους τύχει, να είμαστε έτοιμοι, ντυμένοι για την έξοδο μας και το μενταγιόν που θέλουμε να φορέσουμε να έχει μπερδεμένη αλυσίδα. Υπάρχει τρόπος να την ξεμπερδέψουμε εύκολα και χωρίς να μας χαλάσει η διάθεση.

φωτ.tiphero


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ένας τρόπος για να ξεμπερδέψετε την αλυσίδα σας είναι με παιδική πούδρα. Ρίξτε λίγη πούδρα επάνω στον κόμπο ώστε να χαλαρώσει και μετά με μία βελόνα προσπαθήστε να την ξεμπερδέψετε.

Ένα άλλος τρόπος είναι με λάδι. Είτε ελαιόλαδο είτε baby oil. Βάλτε λίγο λάδι επάνω στην αλυσίδα να χαλαρώσει και πάλι με μια βελόνα προσπαθήστε να την ξεμπερδέψετε.

Το μυστικό είναι να ακουμπήσετε την αλυσίδα επάνω σε επίπεδη επιφάνεια και όχι να προσπαθήσετε να λύσετε τον κόμπο κρατώντας την αλυσίδα στον αέρα, γιατί στην ουσία το πρόβλημα χειροτερεύει μιας και η βαρύτητα σφίγγει τον κόμπο.
Καλή επιτυχία.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Ονειρεμένο παραδοσιακό εξοχικό. Η Τελειότητα στην απλότητα.

Ζύμη με γιαούρτι (τύπου «κουρού») ιδανική επιλογή για πεντανόστιμα τυροπιτάκια με μόλις τρία υλικά!