in , , ,

11 εξωφρενικές ιδέες που έκαναν εκατομμυριούχους αυτούς που τις σκέφτηκαν

Το διαδίκτυο δίνει στους ανθρώπους πολλές ευκαιρίες να κερδίσουν χρήματα εφαρμόζοντας τις ασυνήθιστες ιδέες τους. Υπάρχουν ιστότοποι που κάνουν τη συγκέντρωση χρημάτων πολύ εύκολη, είτε πρόκειται για ένα σοβαρό έργο όπως τα «έξυπνα» ρολόγια, είτε για ένα εκκεντρικό όπως ένα νυχτερινό φωτάκι τουαλέτας.

Σας δείχνουμε 11 συναρπαστικά παραδείγματα για το πώς οι επιχειρηματίες κέρδισαν αυτό που ήθελαν και ακόμα περισσότερα. Στο τέλος του άρθρου, θα βρείτε ένα βίντεο σχετικά με την πιο απροσδόκητη μηχανή άσκησης στον κόσμο.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

1. Φωτάκι νυκτός για την τουαλέτα

youtube

Με το «IllumiBowl 2.0» δεν θα χάσετε ποτέ την τουαλέτα, ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι. Μια μικρή συσκευή που ενεργοποιείται με την κίνηση, μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε τύπο τουαλέτας και θα ενεργοποιηθεί μόλις μπείτε στο σκοτεινό μπάνιο σας. Η τιμή του «IllumiBowl Toilet Light» είναι μόνο 8,50 ευρώ, αλλά το κεφάλαιο ανάπτυξης της ιδέας έφθασε συνολικά τα 193.000 ευρώ.

2. Εκατό νερόμπομπες σε λιγότερο από ένα λεπτό
bunchoballoons

 Ένα από τα πιο επιτυχημένα εργαλεία του Kickstarter μάζεψε 792.800 ευρώ για να βοηθήσει στην υλοποίηση αυτής της ιδέας. Γεμίστε και συνδέστε εκατοντάδες μπαλόνια νερού μέσα σε λίγα λεπτά με το Bunch O Balloons. Μαντέψτε. Τώρα μπορείτε να αγοράσετε τα «Bunch O Balloons’ σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
3. Πατατοσαλάτα
twitter

Χρειάζονται 8,50 ευρώ για να αγοράσετε όλα τα συστατικά για την πατατοσαλάτα, αλλά ο Ζακ Μπράουν είχε με μια ασυνήθιστη ιδέα και άρχισε να συγκεντρώνει χρήματα. Ο κύριος στόχος του ήταν να αποδείξει ότι ο καθένας μπορεί να αυξήσει τα χρήματά του θέτοντας σε λειτουργία μια τρελή και άχρηστη ιδέα. Ο Ζακ κέρδισε τελικά περισσότερα από 47.000 ευρώ από περίπου 7.000 άτομα.

4. Ένα πληκτρολόγιο στο μπρελόκ σας
shopify

Η συσκευή «MaKey MaKey GO» μοιάζει σχεδόν με φλασάκι, αλλά κάνει κάτι περισσότερο από αυτό. Μετατρέπει κάθε αντικείμενο που μπορεί να μεταφέρει ηλεκτρική ενέργεια σε ένα φορητό πληκτρολόγιο! Τα περισσότερα υλικά που μπορούν να διεξάγουν τουλάχιστον λίγο ηλεκτρικό ρεύμα, θα λειτουργήσουν. Πάρτε ό,τι θέλετε: ένα κομμάτι πίτσας ή ένα αγγούρι. Η ιδέα ενθουσίασε τους ανθρώπους και ο δημιουργός έδωσε σχεδόν 170.000 ευρώ για να δημιουργήσει το MaKey MaKey GO.

5. Αυτόματη οδοντόβουρτσα
indiegogo

Το «Amabrush» είναι ένα καινοτόμο εργαλείο που βουρτσίζει τα δόντια σας αυτόματα, σε μόλις 10 δευτερόλεπτα. Όταν βρίσκεται στο στόμα σας, η συσκευή βουρτσίζει τα δόντια σας μονομιάς χωρίς βοήθεια. Το συνολικό ποσό όλων των επενδύσεων σε αυτό το εργαλείο ανήλθε στα  3.200.000 ευρώ σε λιγότερο από ένα μήνα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

6. Βούρτσα «Γλείψτε τη γάτας σας»
facebook

Μπορεί να μην είναι μία από τις πιο επιτυχημένες συσκευές του Kickstarter, αλλά είναι σίγουρα η πιο χαριτωμένη. Το «Licki Brush» δημιουργήθηκε για να μιμείται το γλείψιμο, ενώ παίζετε με την αγαπημένη σας γάτα. Η «γλώσσα της γάτας» τράβηξε τους ανθρώπους και χρειάστηκαν 44.500 ευρώ για τη δημιουργία της.

7. Κερί σκελετού γάτας
facebook

Ο Ισλανδός σχεδιαστής Θόραν Αρναντοτίαρ είχε με μια απίστευτη ιδέα για ένα κερί: καθώς καίγεται, το κερί σε σχήμα γάτας αποκαλύπτει έναν ανατριχιαστικό μεταλλικό σκελετό. Τώρα η συλλογή του σχεδιαστή περιέχει πολλά κεριά εμπνευσμένα από σώματα διάφορων ζώων. Αλλά η «Kisa» ήταν το καλύτερο κερί του και ο Θόραν χρειάστηκε σχεδόν 87.000 ευρώ για την παραγωγή αυτών των κεριών.

8. Παλτό αρκούδας
cdn.shopify

Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα των μη πρακτικών δημιουργιών που μπορούν να αυξήσουν τα χρήματα κάποιου, είναι το παλτό αρκούδας (The Grizzly Bear Coat). Η ψεύτικη γούνα, η κουκούλα με την αρκούδα και τα γάντια με νύχια, είναι αυτά που χαρακτηρίζουν αυτό το παλτό. Οι δημιουργοί ήθελαν 2.000 ευρώ για να ξεκινήσουν το έργο στο Kickstarter, αλλά πήραν αντ’ αυτού περισσότερα από 24.700 ευρώ.

9. Η κάρτα που δεν σταματάει ποτέ να παίζει
youtube

Μοιάζει με μια συνηθισμένη χαρούμενη κάρτα γενεθλίων με την πρώτη ματιά και ίσως να μην την παρατηρήσετε καν σε κάποιο ράφι. Αλλά αυτή η κάρτα γενεθλίων είναι ένας πραγματικός φαρσέρ: αφού την ανοίξετε, η μουσική δεν θα σταματήσει να παίζει. Ακόμα κι αν την κλείσετε ή την τσαλακώσετε, η κάρτα θα συνεχίσει να βγάζει μελωδίες για περισσότερο από 3 ώρες. Μια κάρτα που δεν θα σιωπά, αν δεν καταστραφεί φυσικά. Ο δημιουργός κατάφερε να κερδίσει 78.000 ευρώ, αντί των προγραμματισμένων 6.500.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

10. Το πιο εκπληκτικό ημερολόγιο με γάτες
facebook

Το 2014, η Κέιτ Φουνκ και η Μπρέναν Γκρο αποφάσισαν να δημιουργήσουν το «Το πιο εκπληκτικό ημερολόγιο γεμάτο με γάτες» στο κόσμο. Κατάφεραν να κερδίσουν ένα ποσό άνω των 21.000 ευρώ, αν και σχεδίαζαν να ξεκινήσουν με μόνο 3.000. Τώρα το έργο αυτό πηγαίνει στο 6ο έτος του.

11.Πίτες σε σχήμα «π»

Μια πίτα σε σχήμα «π» ήταν πάντα το όνειρο του Γκάρετ Χιθ, καθώς του άρεσε η γεωμετρία στο γυμνάσιο (η πίτα και το «π» προφέρονται το ίδιο στα αγγλικά). Ήταν σίγουρος ότι όλα τα κορίτσια θα το αγαπούσαν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Γκάρετ αποφάσισε να ξεκινήσει το δικό του έργο στο Kickstarter, συγκεντρώνοντας χρήματα για να αναπτύξει και να παράγει τη φόρμα ψησίματος «π». Οι λάτρεις της πίτας τον βοήθησαν να συγκεντρώσει 14.500 ευρώ και έκανε το όνειρο που είχε στο σχολείο πραγματικότητα.

Μπόνους: Ρόδα γυμναστικής για γάτες

Οι σχεδιαστές του έργου «One Fast Cat» παρατήρησαν ότι μερικές γάτες στερούνται άσκησης και έτσι δημιούργησαν έναν τροχό για ασφαλή και διασκεδαστική άσκηση σε εσωτερικούς χώρους. Μοιάζει με μια εύκολη και ασήμαντη ιδέα, αλλά οι άνθρωποι το ήθελαν τόσο πολύ, που το συνολικό κεφάλαιο κατέληξε στα 285.000 ευρώ αντί για τα αιτούμενα 8.500.

via tilestwra

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πως αποφλοιώνουμε ντομάτες, κρεμμύδια και σκόρδα

Πώς αφαιρούμε τσίχλα από τζιν ύφασμα.