in , ,

Μαγεία: Η παράξενη παραλία της Ελλάδας που θυμίζει… Αφρικανική όαση! (photos)

Η παραλία Πρέβελη με το παραποτάμιο φοινικόδασος, του οποίου το μεγαλύτερο μέρος δυστυχώς κάηκε το καλοκαίρι του 2010, είναι μια από τις διασημότερες και πιο αγαπημένες παραλίες της Κρήτης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το όνομά της, καθώς και της ευρύτερης περιοχής, οφείλεται στην ομώνυμη ιστορική μονή που βρίσκεται κοντά, η οποία είναι αφιερωμένη στον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βρίσκεται στη Νότια ακτή του νησιού, περίπου 40 χιλιόμετρα Νότια από το Ρέθυμνο. Είναι μια μοναδική αμμουδερή παραλία, πανέμορφη, με ένα μικρό δάσος από φοίνικες που την κάνουν να μοιάζει εξωτική.

Στο σημείο αυτό, στην παραλία, βρίσκονται και οι εκβολές του ποταμού Κουρταλιώτη, ο οποίος έχει αρκετό νερό, ακόμα και το καλοκαίρι.
via athensmagazine.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

30 ευφυείς και φθηνές κατασκευές που θα σας φανούν χρήσιμες στα σίγουρα!

Πώς να σώσεις ένα βρεγμένο βιβλίο από το φούσκωμα