in , ,

3 τρόποι να χάσεις βάρος χωρίς εξαντλητική δίαιτα και άσκηση!

Πόσο θα θέλαμε οι περιττοί πόντοι στο σώμα μας να εξαφανιζόντουσαν ως δια μαγείας χωρίς δίαιτες και εξαντλητική άσκηση! Χμ.. ίσως και να γίνεται.
Δείτε παρακάτω 3 τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χάσετε πόντους.

Ασκήσεις με Αναπνοές


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο κύριος κανόνας της γυμναστικής με αναπνοές είναι ότι πρέπει να αναπνέετε μέσα και έξω όχι με το στήθος σας αλλά με το στομάχι σας. Μια λεπτή μέση, γυμνασμένη κοιλιακή χώρα και ισχυροί κοιλιακοί μύες – όλα είναι πιθανά, αν κάνετε όλο το σύνολο αναπνευστικών ασκήσεων που απαιτούναι για αυτήν την τεχνική.

Ντους με αντιθέσεις στο νερό

Αυτή η μέθοδος είναι αρκετά απλή. Όταν τελειώνετε ένα ντους, κάντε εναλλαγή στο νερό από παγωμένο κρύο και ζεστό. Ένα τέτοιο ντους αντίθεσης όχι μόνο θα σας απαλλάξει από το υπερβολικό βάρος αλλά και βοηθάει, στην παχυσαρκία γενικότερα, αλλά και στην κυτταρίτιδα. Ωστόσο, υπάρχουν και πολλές αντενδείξεις.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

LinkwiseCreative.show(“11522-9”, “CD13707”, “_blank”);

Μασάζ με κύπελα μασάζ

Το καλύτερο είδος μασάζ για την καταπολέμηση του λίπους είναι το λεγόμενο cupping μασάζ συνδυαστικά με νερό, μέλι και πίεση στα σημεία. Βοηθούν στη διάσπαση του λίπους, βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος  και εξομαλύνουν την εντερική κινητικότητα. Μπορείτε να εκτελέσετε αυτές τις διαδικασίες τόσο στον εαυτό σας όσο και σε ειδικά σαλόνια. Θα πρέπει να γίνονται συστηματικά.

* Το άρθρο έχει πληροφοριακό χαρακτήρα και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει το γιατρό σας. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

via brightside

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να φτιάξετε γύρο χοιρινό στο σπίτι – Σπιτικά πιτόγυρα

Οι 10 πιο επικίνδυνες τροφές για τους σκύλους