in , , ,

Κλάμπ Σάντουιτς! Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ των σάντουιτς!

Και ποιος δεν αγαπάει το κλαμπ σάντουιτς; Από τους πιο μεγάλους μέχρι τους πιο μικρούς. Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ των σάντουιτς!!!! Ενα χορταστικό γεύμα στην ουσία το οποίο είναι τοσο εύκολο στην εκτέλεση! Μια υπέροχη συνταγή από το greekmamachef.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υλικά:

3 φέτες ψωμι του τόστ
4 λεπτές φέτες ντομάτα
4 φέτες μπέικον
1 φύλλο μαρουλιού
μαγιονέζα
4 κομμάτια ζαμπόν η γαλοπούλα
2 φέτες τυρί τσένταρ

Εκτέλεση:
Φρυγανίστε το ψωμάκι σας και αφήστε το στην άκρη. Σε ενα μικρό τηγανάκι, τηγανίστε το μπέικον μέχρι να γίνε τραγανὀ! Ξεκινηστε προσθέτωντας μαγιονέζα σε μια φέτα και απο πάνω το ζαμπόν και το κασέρι.
Αλλείψτε κιάλλη μαγιονέζα στο επόμενο κομμάτι και με την μαγιονέζα να κοιτάζει κατάματα το τσένταρ, σκεπάστε! Στο επόμενο, μεσαίο κομμάτι, προσθέστε μαγιονέζα. Ναι, κιάλλη μαγιονέζα και απο πάνω το μαρούλι, ντομάτα και το μπέικον. Ξέρετε τι θα πω…ναι κιάλλη μαγιονέζα, καπακώστε και κόψτε διαγωνίως να σχηματιστούν 4 κομμάτια.
Βάλτε στην μέση απο το καθένα μια οδοντογλυφίδα για να μην διαλυθούν και πέσουν απεξω τα υλικά! Ιδανικά, σερβίρετε με τηγανιτές πατάτες η με απλά πατατάκια! Η επιλογή, δική σας! Καλή απόλαυση!!!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να Ανανεώσετε μια Παλιά Ντουλάπα – Βάψιμο και ανάγλυφο σχέδιο – Οδηγίες!

Τούρτα Αλμυρή σε 2 Παραλλαγές!!!!