in , , , ,

Διακοσμητικό Κεφαλάρι Κρεβατιού από Παλιά Πόρτα

Αν ψάχνετε μοναδικές ιδέες για να προσθέσετε στη διακόσμηση του σπιτιού τότε αυτό το κεφαλάρι κρεβατιού από μια παλιά πόρτα θα είναι ιδανική για εσάς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Υλικά:
Αυτοκόλλητη ταπετσαρία
Ξύλο: 1 μασίφ επιφάνεια 2,5x10x20 εκ. (κομμένο στη μέση), 1 μασίφ επιφάνεια 5x10x20 εκ. (κομμένο στη μέση), 2,5x15x20 εκ. ραμποτέ σανίδα
Ημι-γυαλιστερή βαφή
Άσπρο ξύδι
Παλιά πόρτα με τζαμάκια
Ατσαλόσυρμα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης: 17 Ιδέες Για Κατασκευές Με Παλιές Πόρτες

Πρώτα τρίψτε τα βαμμένα μέρη της πόρτας.

Στη συνέχεια, βάλτε την πόρτα μεταξύ των σανίδων σε κάθε πλευρά, με τις 2,5×10 στην μπροστινή πλευρά και τις 5×10 στην πλάτη και βιδώστε με ξυλόβιδες 10 εκατοστών αφού ανοίξετε πρώτα τρύπες. Βιδώστε τη ραμποτέ σανίδα στην κορυφή για ράφι.

Βάψτε την πόρτα με το χρώμα καλύπτοντας τα τζαμάκια με χαρτί και ταινία. Αφήστε να στεγνώσει και εφαρμόστε ένα κόλπο για την αποκατάσταση των επίπλων.

Σε ένα γυάλινο βαζάκι βάλτε ατσαλόσυρμα και λευκό ξύδι και αφήστε το για 2-3 ημέρες. Όσο περισσότερο μένει το πιο σκούρο θα γίνει. Περάστε με λίγο διάλυμα την πόρτα και δείτε πως παλαιώνεται με φυσικό τρόπο ακριβώς μπροστά στα μάτια σας.

Δείτε πως φαίνεται το φυσικό ξεθώριασμα του χρώματος και πως τα άβαφτα μέρη των ξύλων απορροφούν το διάλυμα και σκουραίνουν.

Δείτε επίσης: 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά κολλήστε στα τζαμάκια της πόρτας την αυτοκόλλητη ταπετσαρία.

Επειδή όλη η κατασκευή είναι αρκετά βαριά μην την ενώσετε απευθείας στο κρεβάτι. Ανοίξτε τρύπες στο τοίχο και βιδώστε την πολύ καλά.

Πηγή φωτογραφιών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Τα νέα χάρτινα καλαμάκια μετά τα πλαστικά! Κυκλοφορούν και την Αθήνα!

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ! Πώς να μετατρέψετε απλά Βάζα σε έργα τέχνης με έναν πολύ απλό τρόπο! Βίντεο!