in , , , ,

Αξιοποιήστε Σωστά το Πράσινο Σαπούνι

Μπορεί στις μέρες μας το πράσινο σαπούνι να μη χρησιμοποιείται αρκετά αφού η αγορά έχει κατακλυστεί από σαπούνια  διαφόρων αρωμάτων  ή σε υγρή μορφή, είτε στέρεη (βλέπετε έχει μπει το μάρκετινγκ και η διαφήμιση για τα καλά στη ζωή μας), με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί κατά πολύ η χρήση του πράσινου σαπουνιού από πολλά νοικοκυριά, κάτι το οποίο δε θα έπρεπε να γίνετε καθώς αποτελεί μια σταθερή επιλογή και την καλύτερη λύση για το πλύσιμο των χεριών μας και όχι μόνο. Υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές που μπορείτε να κάνετε με αυτό και το καθιστούν ακόμη και σήμερα την καλύτερη λύση στην καθαριότητα του σπιτιού. Εκτός από τις πλύσεις, μπορεί να αποδειχθεί ως ένας εξαιρετικός «βοηθός» σε πολλές δουλειές  της καθημερινότητας μας.





(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καθαρίστε τα πατώματα

Μπορεί να τα κάνει να λάμψουν, αρκεί να το χρησιμοποιήσετε σωστά: Γεμίστε ένα κουβά μέχρι τη μέση με νερό και προσθέστε 3 κουταλιές τριμμένο πράσινο σαπούνι, ανακατέψτε καλά για να διαλυθεί και χρησιμοποιείστε το μείγμα ώστε να καθαρίσετε τα πατώματα στο σπίτι. Θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι μπορεί να τα κάνει να λάμπουν από καθαριότητα.

Αφρός ξυρίσματος με πράσινο σαπούνι

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αν συνηθίζετε να ξυρίζεστε με ξυραφάκια, τότε είναι μια καλή επιλογή για να αντικαταστήσετε τον αφρό ξυρίσματος. Δεν αφήνει ερεθισμούς στο δέρμα, δοκιμάστε το και θα μας «θυμηθείτε».

Κάνει τα τζάμια αόρατα

Φτιάξτε ένα διάλυμα  με πράσινο σαπούνι και νερό. Βουτήξτε μέσα τα πανάκια για τα τζάμια και καθαρίστε τα, ξεβγάλτε με νερό και θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δείτε επίσης: Φτιάξτε Μόνοι Σας Απορρυπαντικό Πλυντηρίου Σε 10 Λεπτά!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δώστε «υγεία» στα φυτά

Ίσως οι περισσότεροι γνωρίζουν για τις ευεργετικές ιδιότητες του πράσινου σαπουνιού στα φυτά και την εξόντωση των ζιζανίων. Φτιάξτε ένα διάλυμα με 1 λίτρο νερό και 3 κουταλιές της σούπας τριμμένο πράσινο σαπούνι. Ψεκάζετε τα φυτά στον κήπο ή το μπαλκόνι 2 – 3 φορές την εβδομάδα. Θα εξοντώσει τη μελίγκρα και θα χαρίσει «υγεία» στα φυτά σας

Πλύσιμο των ρούχων

Τα καλύμματα των επίπλων, η κουρτίνες και τα σεντόνια μπορεί να γίνουν πεντακάθαρα. Μουλιάστε σε μια σκάφη ή στην μπανιέρα με νερό και πράσινο σαπούνι, στη συνέχεια βάλτε να πλυθούν κανονικά στο πλυντήριο. Μόλις τα βγάλετε και στεγνώσουν θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι αστράφτουν από καθαριότητα.

πηγή votanonkipos

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 22

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

27 Τρόποι για να Επαναχρησιμοποιήσετε ένα άδειο Βαζάκι Nutella

15 Κωμικοτραγικές Αστοχίες στο Online shopping