in , ,

Απίστευτος κορμός Nutella με 4 μόνο υλικά!

Μια φανταστική συνταγή για έναν κορμό σοκολάτας με Nutella! Θα χρειαστείτε 4 υλικά και πολλή όρεξη για να τον απολαύσετε. ?


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Για τον κορμό σοκολάτας θα χρειαστείτε

600 γρ. ‏Nutella
400 γρ. ‏κουβερτούρα ψιλοκομμένη
200 γρ. ‏μπισκότα πτι μπερ
60 γρ. ‏φουντούκια χοντροαλεσμένα στο μούλτι

Θα ήθελες να γίνεις μέλος στη μαγειρική μας ομάδα; Σε προσκαλούμε εσένα και τους φίλους σου για να δεις όλες τις συνταγές και τις ιδέες – Toftiaxa.gr – Συνταγές – Κόλπα – Συμβουλές για την κουζίνα !

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εκτέλεση

  1. Βάζετε τη nutella μαζί με τη σοκολάτα σε ένα κατσαρόλι και τα ζεσταίνετε σε χαμηλή θερμοκρασία. Ανακατεύετε παράλληλα με μια ελαστική σπάτουλα, μέχρι να λιώσουν και να ενωθούν τα δύο υλικά.
  2. Παίρνετε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ κατά προτίμηση σιλικόνης ή διαφορετικά βουτυρώνετε τη μακρόστενη φόρμα και τη στρώνετε καλά με λαδόκολλα.
  3. Απλώνετε μια στρώση μπισκότα και κατόπιν τα σκεπάζετε ρίχνοντας κουταλιές από το σοκολατένιο μείγμα. Συνεχίζετε με αυτόν τον τρόπο (στρώσεις μπισκότα-σοκολατένιο μείγμα) μέχρι να τελειώσουν τα υλικά σας.
  4. Πασπαλίζετε την επιφάνεια του κορμού με τα φουντούκια και τοποθετείτε το γλυκό στο ψυγείο για μερικές ώρες, μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Συνταγή για κορμό σοκολάτας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

21 εύκολες γρήγορες και οικονομικές DIY κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας!

Πώς θα καλύψετε τις γκρίζες τρίχες με φυσικό τρόπο – με χυμό πατάτας και το φυσικό χρωστικό της.