in , , , ,

Βρήκαμε το κόλπο που θα σώσει το κινητό σου αν πέσει στο νερό

Βούτηξες στην πισίνα με το κινητό στην τσέπη; Υπάρχει λύση. Ξέχνα το ρύζι και ψάξε για pet shop.

Πιθανότατα, το ακόλουθο σκηνικό ίσως και να σου θυμίσει κάτι: καθώς κρατάς το κινητό σου, από μια στιγμιαία απροσεξία, σου γλιστρά από τα χέρια μόνο και μόνο για να καταλήξει -θαρρείς, σε βασανιστικά αργή κίνηση- μέσα στην τουαλέτα / την πισίνα / τον γεμάτο νερό νεροχύτη του μπάνιου ή της κουζίνας.

Το τι ακολουθεί, το ξέρεις πολύ καλά (ή, έστω, το φαντάζεσαι): πανικός, απελπισία, γοργές κινήσεις για να απομακρύνεις τα (πολλά) νερά από το εσωτερικό της συσκευής και, τέλος, τοποθέτησή του «καλύτερου φίλου σου» σε μια σακούλα γεμάτη ρύζι -κάπου είχες διαβάσει ότι η αγαπημένη λιχουδιά 1,4 περίπου δισεκατομμυρίων Κινέζων, λόγω της μοναδικής του ιδιότητας που έχει να απορροφά νερό και υγρασία, αποτελεί το το καλύτερο «γιατρικό» σε ανάλογες καταστάσεις.

Ή μήπως όχι; Βλέπεις, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατων εργαστηριακών δοκιμών που πραγματοποίησε μια ομάδα ανεξαρτήτων ερευνητών για λογαριασμό του ιστότοπου Gazelle.com , η πλέον ενδεδειγμένη λύση ενάντια στην υγρασία σε ανάλογα «σκηνικά» δεν είναι το ρύζι αλλά η ειδική άμμος για γάτες, το ειδικό εκείνο υλικό που χρησιμοποιείται από τους ιδιοκτήτες των τετράποδων serial killers προκειμένου τα αγαπημένα τους pets να κάνουν την «ανάγκη» τους.

«Αφού απομακρύνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε από το εσωτερικό του κινητού και αφήσετε τη συσκευή σας να στεγνώσει. Εν συνεχεία τοποθετείστε την στο εσωτερικό μιας σακούλας την οποία έχετε γεμίσει με άμμο για γάτες και κατόπιν κλείστε την αεροστεγώς» αναφέρει το σχετικό άρθρο του Gazelle.

Για πόσο καιρό θα πρέπει να παραμείνει το smartphone σου φυλαγμένο στο εσωτερικό της εν λόγω «συσκευασίας»; Πάντα με βάση τους ειδικούς, για τουλάχιστον 48 ώρες, διάστημα μέσα στο οποίο η άμμος θα κάνει «δουλίτσα» και θα γίνει ξεκάθαρο αν το κινητό σου, τελικά, γλίτωσε τα χειρότερα από το μακροβούτι ή αν υπέστη εν τέλει κάποια «ανήκεστη βλάβη».

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μη σου τύχει…
via askmen

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς θα καλύψετε τις γκρίζες τρίχες με φυσικό τρόπο – με χυμό πατάτας και το φυσικό χρωστικό της.

Πώς να φτιάξετε υπέροχες θήκες για το κινητό σας με το πιστόλι σιλικόνης. Οδηγίες – Βίντεο – Σχέδια – Ιδέες!