in , , , , ,

Πώς να φτιάξετε υπέροχες θήκες για το κινητό σας με το πιστόλι σιλικόνης. Οδηγίες – Βίντεο – Σχέδια – Ιδέες!

θήκες για το κινητό σας με το πιστόλι σιλικόνης.

Η αλήθεια είναι οτι εαν ξεκινήσετε δεν θα σταματήσετε σε μία θήκη. Είναι τόσο εύκολο αλλά και τόσο ιδιαίτερο που κάθε φορά που τελειώνετε θα θέλετε σίγουρα να φτιάξετε άλλη μία.

Για να φτιάξετε μια τέτοια θήκη στη βασική της και στην πιο απλή μορφή της δεν θα χρειαστείτε τίποτα άλλο, από ένα κομμάτι λαδόκολα, ένα μολύβι και το πιστόλι σιλικόνης που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη χειροτεχνίας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή.  Τυλίγετε το κινητό στη λαδόκολα, μαρκάρετε με το μολύβι πoια σημεία πρέπει να μείνουν ανοιχτά όπως πχ η κάμερα, το σημείο φόρτισης, τα ακουστικά κτλ και στη συνέχεiα με το πιστόλι σιλικόνης αρχίζετε να κάνετε τα σχέδια σας επάνω. Αφήνετε να κρυώσει, αφαιρείτε τη λαδόκολλα και η θήκη σας είναι έτοιμη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Εαν θέλετε να το πάτε ένα βήμα παρακάτω τότε μπορείτε αντί της απλής σιλικόνης να χρησιμοποιήσετε ράβδους σιλικόνης με γκλίτερ σε διάφορα χρώματα, που θα τα βρείτε σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Δείτε παρακάτω το βίντεο


Επιπλέον μπορείτε σε ένα χαρτί να φτιάξετε το σχέδιο σας και μετά το ξεπατικώσετε επάνω στο κινητό ή ακόμα να βρείτε και έτοιμα σχέδια που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Παρακάτω εμείς θα σας προτείνουμε κάποια.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Βρήκαμε το κόλπο που θα σώσει το κινητό σου αν πέσει στο νερό

Δημιουργήστε με τσιμεντόλιθους και ξύλα – 10 εκπληκτικές ιδέες για να σας εμπνεύσουν!