Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Γι 'αυτό όλες οι διάσημες φορούν παπούτσια μεγαλύτερου μεγέθους

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Σίγουρα οι πιο παρατηρητικοί από εσάς έχετε προσέξει ότι οι διασημοτήτες των τελευταίων χρόνων έχουν υιοθετήσει μια τάση να φορούν παπούτσια κατά 1-2 μεγέθη μεγαλύτερα όταν εμφανίζονται σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σίγουρα δεν είναι δανεικά και σίγουρα υπάρχει σοβαρός λόγος.Οι διάσημοι κατά τις εμφανίσεις τους προτιμούν τα τακούνια και τα πέδιλα και η επιλογή που κάνουν σε μεγαλύτερου μεγέθους παπούτσια είναι συνειδητή καθώς με αυτόν τον τρόπο σώζουν τα πόδια τους από το πρήξιμο και τους κάλους.

Επειδή σε πολλές περιπτώσεις πρέπει να φορούν τα παπούτσια για ώρες ή να περπατούν αρκετά, τα πόδια κουράζονται και αποκτούν προβλήματα.


Για να μην υπάρχει δυσφορία λοιπόν φορούν μεγαλύτερα παπούτσια. Επιπλέον επειδή τα παπούτσια δεν είναι σφιχτά δεν αγγίζουν ευάλωτα σημεία του ποδιού και δεν προκαλούν τριβές. Για την αποφυγή του "φαινόμενου της Σταχτοπούτας", δηλαδή τον κίνδυνο να φύγει το παπούτσι, οι στυλίστες κολλούν εσωτερικά ειδικά επιθέματα σιλικόνης, έτσι ώστε τα παπούτσια να μένουν στη θέση τους.


Ένα άλλο μυστικό είναι η ταινία διπλής όψης.
Συνήθως το τέχνασμα με τα μεγαλύτερα παπούτσια το χρησιμοποιούσαν με μακριά φορέματα και ρούχα ώστε να καλύπτεται η διαφορά, αλλά πλέον το βλέπουμε σε οποιοδήποτε ντύσιμο.
via adme

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only