Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018

Το ΙΚΕΑ, αποκάλυψε το μυστήριο των κυπέλλων: γι 'αυτό έχουν μια εγκοπή στο κάτω μέρος!

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Όλα τα κύπελλα της IKEA έχουν μια αυλάκωση στη βάση και σίγουρα είναι κάτι που όλοι μας έχουμε προσέξει σε μία κούπα ή σε ένα κύπελλο.ΕπίσηςΤο αυλάκι στο κατώ μέρος από τις κούπες, τα κύπελλα και κάποια πιάτακια για κάποιον ίσως φαινόταν ένα κομμάτι που λείπει, ένα ελάττωμα στα προϊόντα του σουηδού γίγαντα, αλλά στην πραγματικότητα αυτή η λεπτομέρεια έχει έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό και φυσικά δεν πρόκειται για ελαττωματικό προϊόν ή σφάλμα της παραγωγής.
Κάποιοι πιστεύουν οτι υπάρχει εκεί για να μπορεί να συρθεί εύκολα στο τραπέζι, άλλοι για να στοιβάζονται το ένα μέσα στο άλλο και κάποιοι άλλοι για να μπορεί να κρυώνει εύκολα μέσα ο καφές ή το τσαϊ.


Η σωστή απάντηση δόθηκε από έναν υπάλληλο της IKEA, ο οποίος εξήγησε γιατί τα κύπελλα της εταιρείας του έχουν μια εγκοπή στη βάση:
Πρόκειται για ένα αυλάκι που έχει κατασκευαστεί ειδικά για τη χρήση στο πλυντήριο πιάτων, για να μην λιμνάζει το νερό και να στραγγίζουν εύκολα, όταν τα τοποθετούμε ανάποδα για να πλυθούν.
Με την εγκοπή γίνεται σωστό το στέγνωμα του σκεύους αφού το νερό δεν σταματά στη βάση, αλλά μπορεί να απομακρυνθεί.
Ορισμένα κύπελλα IKEA μάλιστα μπορούν να έχουν περισσότερες αυλακώσεις και αυτή η  λεπτομέρεια οφείλεται απλώς στην επιλογή του σχεδιαστή να κάνει το ποτήρι ακόμα πιο πρακτικό και αποτελεσματικό κατά τη διαδικασία πλύσης τωνπλυντηρίων πιάτων. 

Επίσης

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only