in , ,

Πώς να φτιάξετε το δικό σας χαρταετό – Οδηγίες + Βίντεο! Από την Vlogger Vivika Vika.

Η απίθανη DIY & Travel Vlogger Vivika Vika μας παρουσιάζει πώς θα φτιάξουμε μόνοι μας, έναν Χαρταετό!

” Πλησιάζει καθαρά Δευτέρα και με αφορμή αυτό, σας παρουσιάζουμε έναν εύκολο τρόπο για να κατασκευάσετε τον δικό σας χαρταετό.


Τα υλικά που θα χρειαστούμε είναι:

Σπάγκος
κόλλα
ψαλίδι
κοπίδι
μολύβι
3 πηχάκια 80cm
και χαρτιά αφής σε διάφορα χρώματα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αρχικά σε κάθε πηχάκι θα κάνουμε μια εγκοπή περιμετρικά ώστε να φωλιασει μέσα ο σπάγκος.

Στη συνέχεια θα τοποθετήσουμε τα πηχάκια το ένα επάνω στο άλλο βρίσκοντας το κέντρο τους και δένοντας τα με τον σπάγκο, αφηνοντας ομως 40εκ. σχοινί,το οποίο αργότερα θα μας βοηθήσει για τα ζύγια.

Αφού δέσουμε τα πηχάκια,θα τα ανοίξουμε σχηματίζοντας ένα πολυγωνο.

Έπειτα θα περάσουμε σπάγκο στις εγκοπες που δημιουργήσαμε νωρίτερα. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε εδώ είναι να δημιουργούνται ίσες πλευρές καθώς θα δένουμε τον σπάγκο.

Τώρα που ο σκελετός του χαρταετού είναι έτοιμος, θα ετοιμάσουμε το χαρτί που θα μπει επάνω του.

Θα ενώσουμε όλα τα χαρτιά που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε για τον χαρταετό,χρησιμοποιώντας κόλλα.

Τώρα θα τοποθετήσουμε τον σκελετό επάνω στα χαρτιά.

Με ένα μολύβι θα σχεδιάσουμε το περίγραμμα του σκελετού επάνω στα χαρτιά αφής, αφήνοντας περιθώριο 4εκ. ώστε να τα γυρίσουμε και να κολλήσουμε επάνω στον σκελετό. Το υπόλοιπο χαρτί το αφαιρούμε με ένα ψαλίδι.

Στα σημεία που υπάρχει πηχάκι,θα κάνουμε ένα κόψιμο δεξιά και ένα αριστερά του ώστε να μπορέσουμε να διπλώσουμε το χαρτί και να το κολλήσουμε.

Για την ουρά του χαρταετού, θα δέσουμε σπάγκο σε ένα από τα πηχάκια και θα φέρουμε τον σπάγκο μέχρι το κέντρο του χαρταετού και ξανά πίσω μέχρι το διπλανό πηχάκι όπου και θα το δέσουμε.

Στη συνέχεια θα κόψουμε ένα κομμάτι σπάγκου σε μέγεθος περίπου 4 φορές σαν του χαρταετού και και θα το δέσουμε στη μέση του σπάγκου που τοποθετήσαμε πριν στα δύο πηχάκια.

Τώρα θα κόψουμε σε λωρίδες τα χαρτιά που μας περίσσεψαν και θα τα δέσουμε σε απόσταση περίπου 15εκ. το ένα απο το άλλο, επάνω στην ουρά του χαρταετού.

Για τα αυτιά θα ανοίξουμε μια τρύπα στο μέσο του χαρταετού και θα περάσουμε στη μπροστινή πλευρά το σχοινί των 40εκ. που είχαμε αφήσει στην αρχή.

Έπειτα θα σχηματίσουμε με τον σπάγκο ακόμα ένα τρίγωνο σαν αυτό που φτιάξαμε πριν για την ουρά και θα τοποθετηθεί ακριβώς στην απέναντι πλευρά από αυτή της ουράς.

Τώρα θα ενώσουμε τα 3 σχοινιά μεταξύ τους, προσέχοντας όμως στην ένωση που θα σχηματίσουμε, σε όποια πλευρά του τριγώνου και να τη φέρουμε, να σχηματίζει το ίδιο τρίγωνο.

Ο χαρταετός μας είναι έτοιμος.

Δείτε πιο αναλυτικά και το βίντεο:

Την Vivika Vika θα την βρείτε μαζί με τις υπέροχες δημιουργίες και τα Βιντεάκια της στο Κανάλι της στο Youtube – Κάντε την εγγραφή σας.

Επίσης


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

10 μοναδικές ιδέες για Decoupage με χαρτοπετσέτα! Τι μπορείτε να διακοσμήσετε!

Τι είναι και πώς χρησιμοποιείται ο κρόκος Κοζάνης (saffron)