Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Πώς να ζωγραφίσετε πάνινα παπούτσια!

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Είναι αλήθεια οτι ένα απλό πάνινο παπούτσι μπορεί να γίνει ένα μικρό έργο τέχνης. Εαν είσαστε ανήσυχα πνεύματα και σας αρέσει να ξεχωρίζετε όπου κι' αν βρεθείτε, τότε σίγουρα τα μοναδικά ζωγραφισμένα παπούτσια σας δεν θα περάσουν απαρατήρητα. Είναι μία από τις τελευταίες τάσεις, πάνινα παπούτσια και sneakers να αποκτούν τη δική τους προσωπικότητα Η διαδικασία δεν είναι δύσκολη, και τα υλικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε εύκολα και αρκετά οικονομικά σε καταστήματα με είδη χειροτεχνίας. Επιπλέον και επειδή η ζήτηση αυξάνεται ολοένα και περισσότερο, πολλοί το κάνουν και επαγγελματικά, ειδικά στο εξωτερικό, με μεγάλη επιτυχία.
Θα χρειαστείτε:
Πάνινα παπούτσια
Ακρυλικά χρώματα για ύφασμα
μαρκαδόρους για ύφασμα
πινέλα
χαρτοταινία
αφρώδες πινέλοΔιαδικασία.
Αρχικά δουλέψτε επάνω σε μία επιφάνεια που έχετε στρώσει εφημερίδα ή χαρτί για να μην λερώσετε. Καλύψτε τη σόλα προσεκτικά με χαρτοταινία.

Καλό είναι το σχέδιο να το έχετε αποφασίσει απο πριν εαν δεν θέλετε να κάνετε πειραματισμούς. Χρησιμοποιήστε τα πινέλα ή και τους μαρκαδόρους για ύφασμα, για να κάνετε όμορφα σχέδια. Εαν θέλετε να χρησιμοποιήσετε φόντο δηλαδή πχ. το παπούτσι απο λευκό να είναι γαλάζιο μπορείτε να το κάνετε με το αφρώδες πινέλο μιας και είναι μεγάλη η επιφάνεια. Εαν ζωγραφίσετε το φόντο σίγουρα πρέπει να το αφήσετε να στεγνώσει καλά πριν φτιάξετε οποιοδήποτα άλλο σχέδιο επάνω.Στην περίπτωση που δεν είσαστε τόσο καλοί στο ελεύθερο σχέδιο, αλλά παρόλα αυτά θέλετε να φτιάξετε μια παράσταση επάνω στο παπούτσι, υπάρχει και ο τρόπος του ξεπατικώματος. Δηλαδή μπορείτε να προμηθευτείτε ειδικό καρμπόν για ύφασμα. Τυπώστε το σχέδιο σας και με το καρμπόν περάστε το επάνω στο παπούτσι. Στη συνέχεια ζωγραφίστε με τα χρώματα. Το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ανταμείψει!

Υπέροχα μπορούν να γίνουν και τα παιδικά παπουτσάκια, ειδικά εαν τα συνδυάσετε με όμορφες κορδέλες αντί για κορδόνια.

Αφού τελειώσετε, αφήστε τα παπούτσια τουλάχιστον 24 ώρες να στεγνώσουν.

Δείτε επίσης - Ανανεώστε τα Πάνινα Παπούτσια με Δαντέλεςetsy


etsyimgrum
Δώρο 10€ με αγορές άνω των 60€, 20€ με αγορές άνω των 90€ και 30€ με αγορές άνω των 120€, με τη χρήση του κωδικού "OFFX3"! Από την προσφορά εξαιρούνται τα είδη του Outlet & η τρέχουσα συλλογή ορισμένων brands. Ισχύει για αγορές έως 25/03/2018.

Coupon code: OFFX3

Δείτε επίσης - Πως να Αποκτήσετε Μοναδικά Πάνινα Παπούτσια

Δείτε επίσης - Ανανεώστε τα Πάνινα Παπούτσια με Δαντέλες

Δείτε επίσης - Πώς να καθαρίσουμε τα παπούτσια με οδοντρόκρεμα!

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only