Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2017

DIY Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο - Οδηγίες + Σχέδιο

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τα Χριστούγεννα είναι τόσο συναρπαστική όσο η ίδια η γιορτή. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να τη ξεκινήσετε με ένα χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο το οποίο θα φτιάξετε και θα επιλέξετε  αυτά που θα βάλετε μέσα του. Είναι πολύ εύκολο στην κατασκευή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χαρτί περιτυλίγματος, παλιές σελίδες βιβλίων και ακόμη και χάρτες για να φτιάξετε το δικό σας. Τόσες πολλές δυνατότητες!
Θα χρειαστείτε:

Σχέδιο φακέλου: Μπορείτε να αγοράσετε ένα φτηνά διαδικτυακά ή μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ και να κόψετε το δικό σας από χαρτόνι.
Χαρτί με θέμα τα Χριστούγεννα: μπορεί να είναι είτε χαρτί χειροτεχνίας, παλιό χαρτί περιτυλίγματος ή ακόμα και από εορταστικά άρθρα περιοδικών.
Κόλλα στικ, ψαλίδι, & κόκκινος σπάγκος
Μίνι μανταλάκια χειροτεχνίας.
Αριθμοί στένσιλ
Ξύλινη κρεμάστρα.
Κόκκινο σπρέι βαφής


Οδηγίες κατασκευής:

Φτιάξτε τους φακέλους χρησιμοποιώντας το σχέδιο και το χριστουγεννιάτικο χαρτί σας. Θα χρειαστείτε 25 φακέλους.

Με τα στένσιλ σχεδιάστε και ζωγραφίστε έναν αριθμό σε κάθε φάκελο από το 1 - 25.Αποφασίστε πώς θέλετε να κρεμάσετε τους φακέλους. Μπορείτε σε ορθογώνια μορφή ή σαν Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επίσης, με τυχαία σειρά, καθώς η μισή διασκέδαση του ημερολογίου έλευσης είναι το κυνήγι για τη σωστή ημέρα. Βάψτε με το σπρέι τη ξύλινη κρεμάστρα και στη συνέχεια κρεμάστε τους φακέλους χρησιμοποιώντας τα μανταλάκια σκάφος και το σπάγκο. Το πλεονέκτημα της κρεμάστρας είναι ότι μπορείτε να κρεμάσετε το ημερολόγιό σας οπουδήποτε και είναι εύκολο να μετακινηθείτε.

Μπορείτε βέβαια να τους κρεμάσετε απλώς στο σπάγκο σαν γιρλάντα.


Σε κάθε φάκελο μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε από ένα σοκολατάκι έως ένα μικρό παιχνίδι.

Πηγή φωτογραφιών
;

Δείτε επίσης - 5 λόγοι για να φτιάξετε μόνοι σας Χριστουγεννιάτικα Ημερολόγια Αντίστροφης Μέτρησης + 37 τέλειες ιδέες!

Δείτε επίσης - Χριστουγεννιάτικο Στολίδι από τη Φύση

Δείτε επίσης - Χριστουγεννιάτικη Γιρλάντα από Τσόχα - Οδηγίες - Πατρόν

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only