Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017

Πώς να καθαρίσουμε και να γυαλίσουμε τις σχάρες του φούρνου χωρίς κόπο με τη βοήθεια της σακούλας!

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Η πιο εύκολη δουλειά του σπιτιού είναι ο καθαρισμός της σχάρας του φούρνου! Μπορεί να σας φαίνεται παράλογο αυτό που λέμε και όμως...αν συνεχίσετε το διάβασμα θα καταλάβετε γιατί θεωρούμε αυτή τη δουλειά την πιο εύκολη του κόσμου.


Τι θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε τη σχάρα σας
Μια σακούλα απορριμάτων είναι το βασικό «συστατικό» που θα χρειαστείτε για σχάρες που αστράφτουν από καθαριότητα.Φυσικά θα χρειαστείτε και κάποιο φυσικό (ή μη) καθαριστικό προϊόν.
DIY καθαριστικό Νο1:
Μαγειρική σόδα και νερό Ανακατέψτε 1/2 φλ. μαγειρικής σόδας με μερικές σταγόνες νερού. Απλώστε την πάστα πάνω στη σχάρα και τοποθετήστε την στη σακούλα για ένα ολόκληρο βράδυ. Το επόμενο πρωί ξεπλύνετε τη σχάρα και θα δείτε πόσο εύκολα θα έχει καθαρίσει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από μέρους σας. Πέρα, όμως, από τη σχάρα του φούρνου σας μπορείτε να καθαρίσετε με λίγη μαγειρική σόδα και αυτό το σημείο στην κουζίνα σας.


DIY καθαριστικό Νο2:
Υγρό πιάτων και νερό Βάλτε σε ένα μπολ 1/2 φλ. υγρού πιάτων και ρίξτε χλιαρό νερό μέχρι το απορρυπαντικό να διαλυθεί εντελώς. Απλώστε το μείγμα στη σχάρα και ακολουθήστε από εκεί και μετά την ίδια διαδικασία με πριν. Βάλτε τη σχάρα στη σακούλα, κλείστε τη σακούλα και την επόμενη μέρα ξεπλύνετε.
via spirossoulis

Δείτε επίσης - Πώς να καθαρίσετε το φούρνο με μαγειρική σόδα και ξύδι!

Δείτε επίσης - Πως να καθαρίσουμε τα μεταλλικά φίλτρα του απορροφητήρα εύκολα και αποτελεσματικά!

Δείτε επίσης - Πώς να καθαρίσετε τις Ράγες Παράθυρων σαν Επαγγελματίας

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only