Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

10 φοβερές πατέντες για τεμπέληδες!

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Μην μου πείτε οτι κάποιες φορές στη ζωή σας δεν έχετε αισθανεί τόσο τεμπέλικα που να μην θέλετε να κάνετε πράγματα με τον κανονικό τους τρόπο. Πολλές φορές η τεμπελιά συνδέεται άμεσα με την δημιουργηκότητα! Δείτε παρακάτω λύσεις για ολίγον τεμπέληδες πλην όμως πολύ δημιουργικούς ανθρώπους!
Βάψτε μόνο τα νύχια που φαίνονται!


Δεν θέλετε να ξημεροβραδιαζόσαστε μέσα στην κουζίνα για να επιβλέπετε το βαγητό; Τοποθετήστε μια web κάμερα!Πάγωσε το φαγητό; Το πιστολάκι να είναι καλά!


Για να μην πολυπλένουμε πιάτα υπάρχει τρόπος. Τοποθετήστε στο πιάτο μεμβράνη τροφίμων. Μόλις φάτε πεταξτε τη μεμβράνη και το πιάτο είναι πεντακάθαρο!Έχετε μωράκι που μπουσουλάει; Κυκλοφορούν στο εμπόριο φορμάκια - παρκέ!


Αρωματισμένο σπίτι με μαντηλάκια επάνω στον ανεμιστήρα!


Για να καταργήσετε τα πιάτα μπορείτε να φτιάξετε πιάτα απο τορτίγιες. Και τρώγονται, και ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα φαγητά και δεν λερώνετε πιάτα.


Για όσους βαριούνται να δένουν κορδόνια, κολλήστε τα!


Βαριέσαι να αλλάζεις το χαρτί στο μπάνιο κάθε τρεις και λίγο; Κρέμασε όλη τη συσκευασία!Όταν έχεις την αδελφή ψυχή στην τάξη σου σίγουρα σε καταλαβαίνει!


Δείτε Επίσης - 29 περίεργες και αστείες εφευρέσεις!

Δείτε Επίσης - Οι 22 πιο δαιμόνιες και αστείες ιδέες για DIY κατασκευές - {Μέρος 2ο}!

Δείτε Επίσης - 32 αστείες ελληνικές φωτογραφίες που κάνουν θραύση στην Ελλάδα αυτή την στιγμή

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only