in ,

20 Όμορφες Αψίδες για αναρριχώμενα φυτά για τον κήπο σας!

Οι Αψίδες στον κήπο νομίζω οτι σίγουρα αρέσουν στους περισσότερους και όχι άδικα αφού προσφέρυν σκιά αλλά και την αίσθηση οτι ο κήπος, μας αγκαλιάζει.

Αψίδες για τον κήπο μπορούν να φτιαχτούν απο διάφορα υλικά με πιο κοινό υλικό το σίδερο. Φυσικά και το ξύλο είναι πολλές φορές πρωταγωνιστής. Πέρα απο μία έτοιμη αψίδα που θα βρείτε στο εμπόριο και σε πολλά σχέδια και μεγέθη μπορείτε να φτιάξετε και τις δικές σας με σύρμα, σιδερόβεργες, κλαδιά πλεγμένα μεταξύ τους, ξύλα και σανιδάκια.

Οποιαδήποτε κατασκευή στηρίξτε την προσεκτικά στο έδαφος συνήθως με τσιμέντο έτσι ώστε να αντέχει αλλά και να μπορεί να σηκώσει αρκετό βάρος.


Μετά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε ανάμεσα απο πολλά αναρριχώμενα φυτά που είναι ιδανικά για αψίδες. Εγώ προσωπικά αγαπώ πολύ την μπουκαμβίλια. Παρακάτω θα βρείτε μια συλλογή με όμορφες ιδέες.
lowes
classic-garden-elements
classic-garden-elements
niftyhomestead

Δείτε επίσης – 30 κατασκευές για αναρριχώμενα φυτά.

Δείτε επίσης – 10 DIY Διαχωριστικά Κήπου για τα αδιάκριτα βλέμματα!

Δείτε επίσης – 17 Εξαιρετικές ιδέες για καφασωτά κήπου

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Δείτε 9 Έξυπνα Κόλπα για να έχετε τα ράφια και τα συρτάρια ΠΑΝΤΑ συμμαζεμένα!

Πώς να φτιάξουμε τα δικά μας ΞΥΣΤΟ!! Οδηγίες + Βίντεο!