in , , , ,

15 έξυπνα εργαλειάκια – gadgets για την κουζίνα! Πρακτικά και χρήσιμα!

Αγαπάμε τα περίεργα και χρήσιμα εργαλειάκια – gadgets για την κουζίνα που κάνουν πιο απλή τη ζωή μας. Δείτε παρακάτω μια συλλογή με χρήσιμα μικροπραγματάκια για την κουζίνα σας!

dispenser- dispenser δημητριακών


Τώρα στο πρωινό σας υπάρχει κάτι διαφορετικό: ο διπλός διανομέας δημητριακών! Ένα απίθανο gadget για την κουζίνα σας που θα ενθουσιάσει εσάς και τα παιδιά σας! Απλά τοποθετήστε ένα μπώλ κάτω απο το διανομέα, στρίψτε το κουμπί και θα πάρετε μια ελεγχόμενη μερίδα δημητριακών.

Mini Χωνί σιλικόνης


Ευκολία ακόμα και στην κουζίνα ! Με το πτυσσόμενο Mini Χωνί σιλικόνης πρακτικό και χρηστικό εργαλείο για την κουζίνα σας . Ένα έξυπνο Gadget για όλες τις κουζίνες .

Αντλία για δοχεία νερού ή λαδιού


Γρήγορη μεταφορά λαδιού, νερού ή οποιοδήποτε άλλου υγρού από μεγάλους τενεκέδες σε μικρότερα δοχεία με το άνοιγμα ενός και μόνο διακόπτη! Εύκολα χωρίς ατσαλιές! Η Αντλία για δοχεία νερού ή λαδιού – Electric oil pump δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αποφλοιωτής με ισχυρή λεπίδα & δοχείο


Ο Αποφλοιωτής με το  δοχείο  είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε κουζίνα, που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε και να κόψετε λαχανικά, φρούτα, τυρί, χωρίς να λερώσετε καθόλου καθώς διαθέτει δοχείο περισυλλογής το οποίο ασφαλίζει.

Αυτόματη αντλία για υγρά


Μπουκάλια που “σκάνε” στο πάτωμα και χυμένα υγρά παντού;;; Όχι πια… Με την αυτόματη αντλία για υγρά, θα γεμίζετε το ποτήρι σας με γάλα, χυμό ή νερό από το ψυγείο, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού!!!

Βάση κοπής λαχανικών-Chop ‘n’ Clear

Μια επαναστατική βάση κοπής λαχανικών με 2 αποσπώμενα συρτάρια – Chop ‘n’ Clear!! Κόψτε φρούτα και λαχανικά και πετάξτε τα περιττά κομμάτια μια και καλή, βγάζοντας απλά το αποσπώμενο συρτάρι! Ότι έλειπε από τα χέρια κάθε νοικοκυράς!

Γάντια για το Φούρνο ή την ψησταριά 2 τεμ. – Tuff glove


Τα γάντια για το Φούρνου – Tuff glove protector, αυξάνουν  τον χρόνο που μπορείτε να κρατήσετε ένα καυτό σκεύος στα χέρια σας με ασφάλεια! Για το φούρνο, το barbecue ή απλά για να αλλάξετε μια λάμπα! Αντέχει σε θερμοκρασίες 280 βαθμών !

Δοχείο με δοσομετρητή για λάδι & ξύδι – Oil dispenser 500ml


Ακολουθήστε τις συνταγές σας κατά… γραμμάριο! Το δοχείο με δοσομετρητή, σας βοηθάει να μετράτε ακριβώς την ποσότητα λαδιού ή ξυδιού που βάζετε στο φαγητό σας, πετυχαίνοντας τις ιδανικές αναλογίες !

Επαναχρησιμοποιούμενες μεμβράνες τροφίμων Stretch & Fresh – Σετ 4 τμχ


Δεν είναι κρίμα να τρώνε τα φαγητά σας οι μύγες ή να μαραίνονται μέσα στο ψυγείο;;; Με τις επαναχρησιμοποιούμενες μεμβράνες τροφίμων καλύψτε τα και διατηρήστε τα φρέσκα… Δε σκίζονται, πλένονται πανεύκολα και χρησιμοποιούνται ξανά και ξανά!

Ευέλικτο αναδιπλούμενο δοχείο νερού με χερούλι μεταφοράς (εξωτερικού χώρου) 15lt


Για το κάμπινγκ, το μπάρμπεκιου στο μπαλκόνι ή τον κήπο αλλά και τα ταξίδια σας, το φορητό αναδιπλούμενο δοχείο νερού 15lt θα γίνει ο απόλυτος συνοδός σας!

Καπάκια Σφραγίσματος για Σακούλες Τροφίμων – Magic Bag Caps


Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σφραγίσουν αεροστεγώς κάθε σακούλα τροφίμων χωρίς να αφαιρέσετε το περιεχόμενο από την αρχική του συσκευασία. Ιδανικά για σακούλες με τσιπς, καραμέλες, κατεψυγμένα λαχανικά ή δημητριακά.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κόφτης Λαχανικών Spirelli Spiral Slicer


Επιτέλους ένα κόφτης λαχανικών που θα απογειώσει τα πιάτα σας! Μετατρέψτε το αγγούρι, το καρότο ακόμα και το κολοκυθάκι σε πεντανόστιμα μακαρόνια που θα συνοδέψουν το κρέας με τον κόφτη λαχανικών για μακαρονάδες από λαχανικά και εντυπωσιάστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Σετ βάσεις κοπής σιλικόνης 3 τεμάχια


Ένας επαγγελματίας ποτέ δεν θα επέτρεπε στην κουζίνα του να μπερδεύονται οι βάσεις κοπής και να μεταφέρονται μικρόβια από το ένα φαγητό στο άλλο… Εσείς γιατί να το κάνετε; Το σετ με βάσεις κοπής 3 τεμαχίων προσφέρει την απόλυτη προστασία στο μαγείρεμα!

Σκεύος για το βράσιμο των ζυμαρικών σε φούρνο μικροκυμάτων


Νόστιμες μακαρονάδες στο λεπτό, γρήγορα κι εύκολα κρύες σαλάτες μέσα σε λίγα λεπτά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις το σκεύος για ζυμαρικά στο φούρνο μικροκυμάτων και voila! Το φαγητό είναι έτοιμο!

Δείτε επίσης – 43 super αστεία gadgets για το σπίτι σας!

Δείτε επίσης – 67 cool gadget-ακια για την κουζίνα σας – {Μέρος 2ο}

Δείτε επίσης – 40 πανέξυπνες εφευρέσεις και gadgets!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πως να Φτιάξετε μια Επιτοίχια Ξύλινη Κλειδοθήκη με Μπρελόκ

Πως να Φτιάξετε ένα Κηροπήγιο Μαξιλαράκι