in ,

DIY Δαντελένια Πασχαλινά αυγά

Το Πάσχα έφτασε και ήρθε η ώρα να γίνετε δημιουργικοί με τα αυγά σας! Για να φτιάξετε αυτά τα κομψά αυγά (που κάνουν το τέλειο εορταστικό διακοσμητικό τραπέζιου όταν μπουν σε ένα ωραίο μπολ), απλά προσθέστε λίγο χρώμα και δαντέλα! Είναι τόσο εύκολο που θα έχετε χρόνο για να βάψετε τα πραγματικά αυγά με τα παιδιά σας.



Υλικά:
Ξύλινα αυγά
Σπρέι βαφής ή ακρυλικό χρώμα
Modge podge ή άλλη κόλλα που στεγνώνει διαφανής
Πινέλο αφρού
Δαντέλα
Ψαλίδι ραπτικής
Διαφανές βερνίκι σε σπρέι

Οδηγίες:


Ξεκινήστε βάφοντας τα ξύλινα αυγά. Ένας εύκολος τρόπος για να το κάνετε είναι να βάλετε  κάθε αυγό σε μια ανάποδη καρτέλα αυγών και να ψεκάσετε ένα πολύ λεπτό στρώμα βαφής. Περιμένετε μέχρι να στεγνώσει, γυρίστε και κάντε το ίδιο στην άλλη πλευρά. Συνεχίστε να περιστρέφετε το αυγό και ψεκάστε μέχρι να το καλύψετε ομοιόμορφα. Αν στάξει το χρώμα, τρίψτε ελαφρά με ένα λεπτό γυαλόχαρτο πριν περάσετε την επόμενη στρώση. Η άλλη επιλογή είναι να βάψετε τα αυγά με ένα πινέλο αφρού και ακρυλικό χρώμα  και να αφήσετε να στεγνώσουν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μόλις τελειώσετε τα αυγά (μπορείτε να βάψετε με διαφορετικά χρώματα ή να αφήσετε το ξύλο) προσθέστε τη δαντέλα. Κόψτε με το ψαλίδι ένα κομμάτι ανάλογο με το μέγεθος του αυγού.
Κολλήστε τη δαντέλα στο αυγό με ένα λεπτό στρώμα Modge podge ξεκινώντας από την άκρη της. Χειριστείτε τη δαντέλα, έτσι ώστε να τυλίγεται γύρω από το αυγό ομοιόμορφα και αφήστε να στεγνώσει.

Προαιρετικά, προσθέστε μια λεπτή στρώση βερνικιού στα αυγά (αυτό θα προσθέσει λίγη λάμψη, αν χρησιμοποιείτε ένα γυαλιστερό ή ημι-γυαλιστερό). Και πάλι χρησιμοποιήστε την καρτέλα των αυγών για να τα ψεκάσετε. Αφήστε να στεγνώσουν και είναι έτοιμα για τη μεγάλη μέρα!

Πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης – Φτιάξτε πρωτότυπα πολύχρωμα πασχαλινά αβγά

Δείτε επίσης – Πως να Φτιάξετε Πασχαλινά Αυγά από Τσόχα

Δείτε επίσης – Πώς να Διακοσμήσετε Πασχαλινά Αυγά με Αλουμινόχαρτο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πεντανόστιμη συνταγή για Σπιτικά Εκλέρ

DIY Ξύλινα Πασχαλινά Διακοσμητικά