in , ,

Φτιάξτε έναν Πίνακα Ζωγραφικής Εύκολα και Οικονομικά

Αν και οι πίνακες είναι ωραίοι στη διακόσμηση του σπιτιού, η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι (ειδικά οι μεγάλης κλίμακας) είναι τόσοι ακριβοί που θα μπορούσατε να διακοσμήσετε ένα ολόκληρο δωμάτιο με τα ίδια χρήματα! Μια πιο πολύ οικονομική λύση είναι να φτιάξετε το δικό σας πίνακα χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι κόντρα πλακέ αντί για καμβά και τη φαντασία σας.



Θα χρειαστείτε:
Μεγάλο κομμάτι κόντρα πλακέ
Πολλές αποχρώσεις του γκρι
Σπάτουλα για μεγάλες επιφάνειες
Μικρή σπάτουλα
Πινέλο
Ασημί γκλίτερ
Ασημένια φύλλα
Ηλεκτρικό τρυπάνι
6 ασημένια στηρίγματα τοίχου

Ξεκινήστε βάφοντας το κόντρα πλακέ λευκό ή με την ανοιχτότερη απόχρωση του γκρι. Αυτό εξασφαλίζει ότι δεν θα φαίνεται το ξύλο μέσα στο τελικό σχέδιο!

Για να ζωγραφίσετε, ρίξτε λίγη ποσότητα διαφορετικών αποχρώσεων του γκρι σε μια κάθετη γραμμή στη μία άκρη του κόντρα πλακέ. Χρησιμοποιήστε τη σπάτουλα για τις μεγάλες επιφάνειες για να απλώσετε το χρώμα οριζόντια κατά μήκος του κόντρα πλακέ. Δεν χρειάζεται να κάνετε ευθείες γραμμές!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Συνεχίστε αυτή τη διαδικασία μέχρι να καλύψετε όλο το κόντρα πλακέ και να μείνετε ευχαριστημένοι με το σχέδιο σας. Χρησιμοποιήστε το πινέλο και τη μικρή σπάτουλα, αν χρειαστεί για τις λεπτομέρειες των γραμμών.

Για να προσθέσετε λάμψη, πασπαλίστε με το ασημί γκλίτερ ελαφρά κατά μήκος μιας από τις λωρίδες χρώματος όταν είναι ακόμα υγρή. Θα κολλήσει στο χρώμα που στεγνώνει.
Μόλις το χρώμα στεγνώσει, προσθέστε ακόμα περισσότερη λάμψη με τα ασημένια φύλλα  σε όλο το σχέδιο σας.

Όταν τελειώσετε, μετρήστε κάθετα στη μέση του κόντρα πλακέ και μαρκάρετε δύο σημεία – ένα κοντά στην κορυφή και ένας κοντά στη βάση. Μαρκάρετε 4 άλλα σημεία στις γωνίες του κόντρα πλακέ.
Ανοίξτε τρύπες σ’ αυτά τα σημεία. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια ενός ατόμου, κρατήστε πατημένο το κόντρα πλακέ στον τοίχο που θέλετε να το κρεμάσετε και μαρκάρετε σημάδια  μέσα από τις τρύπες στον τοίχο.
Τρυπήστε τα σημεία στον τοίχο και κρεμάστε τον πίνακα σας με τα στηρίγματα. DIY τελειότητα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Γλειφιτζούρια Πασχαλινά Λαγουδάκια

DIY Φαναράκια από Κονσερβοκούτια με σχέδιο!