in ,

1ο Φεστιβάλ Vegan και Nηστίσιμων Γεύσεων!!

Είναι γεγονός! Οι βίγκανς και οι χορτοφάγοι στην Ελλάδα όλο και αυξάνονται. Ακριβώς όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο!


Αλήθεια όμως, τι τρώνε τελικά αυτοί οι βίγκανς; Όπως λέει ο μύθος… μόνο μαρούλια και λάχανα; Άντε, στις περιπτώσεις εκείνες που θέλουν να το ρίξουν λίγο έξω, να φάνε και λίγο γκαζόν. Γι’ αυτό άλλωστε δεν τους λένε και χορτοφάγους;

Η αλήθεια βέβαια απέχει πάρα πολύ. Οι γεύσεις που απολαμβάνει ένας βίγκαν δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από εκείνες ενός κρεατοφάγου. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα είναι και πολύ καλύτερες! Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε για τον οποίο αυξάνεται τόσο ραγδαία ο αριθμός των ατόμων που απέχουν από τις ζωικές τροφές.

Εξάλλου, όπως όλοι γνωρίζουμε, το φαγητό είναι μια μεγάλη απόλαυση. Αν οι βίγκανς δεν έβρισκαν φαγητά που να συναγωνίζονται επάξια, ή και να ξεπερνούν, σε γεύση το κρέας, δύσκολα θα παρέμεναν βίγκανς.

Ήρθε λοιπόν η ώρα να καταρριφθεί μια και καλή ο μύθος περί μαρουλιών και το 1ο Φεστιβάλ Vegan και Nηστίσιμων Γεύσεων πρόκειται να κάνει ακριβώς αυτό: να φέρει σε επαφή το ευρύ κοινό με τα φαγητά, τα γλυκά και γενικώς τις λιχουδιές των βιγκανς.

Είτε νηστεύετε, είτε απολαμβάνετε το πραγματικά καλό φαγητό, είτε είστε χορτοφάγος και θέλετε να δείξετε στους φίλους σας πόσο καλά τρώτε, το 1ο Φεστιβάλ Vegan και Nηστίσιμων Γεύσεων, είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μια σειρά χορτοφαγικών εστιατορίων, ζαχαροπλαστείων και εταιρειών θα σας ταξιδέψουν σε μια ξεχωριστή γευστική πανδαισία. Καταστήματα όπως το Λάιμ bistro, το Γη, το Mama Tierra, οι Vegan Fairies, το Τριβόλι αλλά και πολλά ακόμη θα σας μυήσουν σε έναν μαγικό κόσμο που θα ξετρελάνει τους γευστικούς σας κάλυκες.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια, ομιλίες αλλά και workshops. Θα υπάρξει δίωρο Σεμινάριο Ταρατσόκηπου για όσους θέλουν να καλλιεργούν τα δικά τους λαχανικά και να έχουν ένα μποστάνι στο μπαλκόνι τους! Παράλληλα ο Σεφ Νίκος Γαϊτάνος σε συνεργασία με την εταιρεία Vegetarian Butcher θα παρασκευάζει για εσάς πιάτα με φυτικό “μοσχάρι”, “κοτόπουλο” και “μπέικον”.

 ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

Το 1ο Φεστιβάλ Vegan και Nηστίσιμων Γεύσεων θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 8-9 Απριλίου (ακριβώς πριν τη Μ. Εβδομάδα) στο Αττικό Φυτωριακό Πάρκο στο Κορωπί (www.attikofytoriakoparko.gr). Όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία που θα υπάρχουν από το Κέντρο της Αθήνας προς το Φεστιβάλ δηλώνοντας συμμετοχή εδώ: https://www.facebook.com/events/615129802010077/permalink/618505751672482

Διοργανωτής: https://www.facebook.com/vegansgreece
Χώρος διοργάνωσης: www.attikofytoriakoparko.gr
Οδηγίες μετάβασης: https://www.google.gr/maps/place/Αττικό+Φυτωριακό+Πάρκο
Facebook event: https://www.facebook.com/events/615129802010077
Μεταφορά από το Κέντρο της Αθήνας με πούλμαν: https://www.facebook.com/events/615129802010077/permalink/618505751672482

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πασχαλινά Αυγά Διακοσμημένα με Σελίδες Βιβλίου

DIY Μαρμάρινα Indigo Αυγά