Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Πώς να Διακοσμήσετε Πασχαλινά Αυγά με Αλουμινόχαρτο

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
Καθώς βαδίζουμε προς το Πάσχα θα σας δείξουμε έναν εύκολο και οικονομικό τρόπο για να διακοσμήσετε τα πασχαλινά αυγά χρησιμοποιώντας αλουμινόχαρτο. Μπορείτε ακόμη και να τα βάψετε με ακρυλικά χρώματα καθώς ανάμεσα τους παρεμβάλλεται το αλουμινόχαρτο. Είναι από τους λίγους τρόπους  να είναι βαμμένα με ακρυλικό και να μπορούν να φαγωθούν. Ενναλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πλαστικά αυγά.Υλικά:
Σφιχτά βραστά αυγά ή πλαστικά
Αλουμινόχαρτο
Ακρυλικά χρώματα


Αρχίστε κόβοντας ένα οβάλ κομμάτι από το αλουμινόχαρτο που να είναι αρκετά μεγάλο για να περικλείει το αυγό χωρίς πάρα πολύ περιθώριο.


Τυλίξτε πολύ καλά το αυγό.


Με τη λαβή του ψαλιδιού τρίψτε απαλά το φύλλο πάνω στο αυγό μέχρι να λειανθεί. Θα πρέπει να πιέσετε λίγο χωρίς όμως να σπάσετε το αυγό.Μόλις καλύψετε όλα τα αυγά με το αλουμινόχαρτο, μπορείτε είτε να σταματήσετε είτε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα!


Συνεχίστε με το βάψιμο. Πάρτε μερικά ακρυλικά χρώματα, βάψτε τη μια πλευρά του κάθε αυγού, αφήστε  να στεγνώσει και στη συνέχεια βάψτε την άλλη την πλευρά.


Κανένα αυγό δεν θα είναι το ίδιο και είναι ιδανικά για ένα όμορφο Πασχαλινό καλάθι!

Πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης - Βάψιμο πασχαλινών αυγών - 12 υπέροχες και ιδιαίτερες τεχνικές!

Δείτε επίσης - Τρισδιάστατα Πασχαλινά Αυγά με θερμοκολλητικό πιστόλι και σπρέι!

Δείτε επίσης - Πασχαλινά αυγά με πουά διακόσμηση!

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only