Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

4o Crop απο το αγαπημένο μας Scraps n Pieces!! Κλήρωση και για μια θέση Δωρεάν!!

"Και μην ξεχάσετε! Κάντε την εγγραφή σας στην ομάδα μας facebook για να ενημερώνεστε ή να στέλνετε τις δικές σας ιδέες, δημιουργίες και κατασκευές!"
 Ήρθε η ώρα για το ετήσιο πάρτι του Scraps n Pieces! Νομίζατε ότι το είχαμε ξεχάσει; Χρονιά χωρίς Crop, απλά ΔΕΝ γίνεται!

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα γιατί στις 19 Μαρτίου ραντεβού στο Studio για μία μέρα γεμάτη δημιουργία, κέφι και socializing. Ευκαιρία να συναντηθούμε ξανά οι παλιές και να γνωρίσουμε τις καινούργιες οπαδούς του χόμπι.Για τέταρτη χρονιά με Projects, γέλια, παιχνίδια, καινούργιες τεχνικές, συμβουλές και τα διαφορετικά στυλ της κάθε μιας μας; Kάθε φορά, με το ίδιο κιτ, να δημιουργούνται τόσο διαφορετικά πράγματα;

Η γιορτή ξεκινάει πολύ νωρίτερα ακόμα και από την ημέρα που θα ανακοινωθεί το crop. Οι προετοιμασίες, η επιλογή του project, η οργάνωση των παιχνιδιών, το shoipping για τα κιτ και όλα τα υπόλοιπα ξεκινάνε μήνες πριν αλλά φυσικά ως γνήσιοι Έλληνες μέχρι εκείνη τη μέρα το πρωί όλο και κάποια καινούργια ιδέα θα υπάρχει προς υλοποιήση. Έτσι και σήμερα, 13 μόλις μέρες πριν το Crop, ακόμα πέφτουν στο τραπέζι νέες ιδέες που θα τις δείτε την μέρα εκείνη!!!

Να είσαστε όλοι εκεί!!

Για να ενημερώνεστε άμεσα υπάρχει event στο Facebook. Αν δεν έχετε κλείσει ακόμα θέση επικοινωνήστε με το info@scrapsnpieces.gr.

Και μια και μας αρέσουν τα παιχνίδια έχουμε ήδη ξεκινήσει ένα παιχνίδι στο Facebook όπου θα κληρώσουμε μία θέση δωρεάν. Πηγαίνετε να παίξετε!

Δημοσίευση σχολίου

Κατηγορία του μήνα

...
Αγαπημένη Κατηγορια του Μήνα "Κήπος"

Whatsapp Button works on Mobile Device only