in ,

Σπιτική Κρέμα για Νάτσος

Φτιάξτε σπιτική κρέμα για νάτσος μέσα σε 10 λεπτά με απλά υλικά που έχετε κατά πάσα πιθανότητα στο σπίτι σας. Και το αποτέλεσμα; Φρέσκα και πλούσια γεύση που δεν θα βρείτε ποτέ σε μια έτοιμη συσκευασία.

Συστατικά:
2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
1 κούπα γάλα
1/8 κουταλάκι του γλυκού τσίλι σε σκόνη
1 πρέζα αλάτι
230 γρ. τριμμένο τυρί τσένταρ

Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, λιώστε αργά το βούτυρο για να μην καψαλιστεί.

Προσθέστε το αλεύρι και μαγειρέψτε το μαζί το βούτυρο για περίπου 2 λεπτά, ανακατεύοντας κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Βεβαιωθείτε ότι όλο το αλεύρι έχει αναμειχθεί με το βούτυρο πολύ καλά και να δέσουν. Αν προσέχετε τη διατροφή σας μπορείτε να βάλετε αλεύρι ολικής αλέσεως.

Σιγά-σιγά προσθέστε το γάλα. Ρίχνετε και μετά ανακατεύετε. Η κρέμα θα δέσει όταν ενσωματώσετε όλο το γάλα και πάρει μια βράση.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Προσθέστε τη σκόνη τσίλι και ανακατέψτε  γρήγορα. Αποφύγετε το μαγείρεμα για περισσότερο από ένα επιπλέον λεπτό σε αυτό το στάδιο, ώστε η κρέμα να μην σπάσει. Αν σας αρέσουν τα πικάντικα, χρησιμοποιήστε πιπέρι καγιέν αντί του τσίλι.

Προσθέστε όλο το τριμμένο τυρί. Ανακατέψτε απαλά και συνεχώς μέχρι να λιώσει εντελώς μέσα στην κρέμα. Γυρίστε τη θερμοκρασία στο χαμηλό για την αποφυγή καψίματος.

Όταν το τυρί σας έχει λιώσει εντελώς και η κρέμα έχει αποκτήσει λεία υφή, σβήστε την κουζίνα.

Για να σερβίρετε, απλά ρίξτε την σε ένα μπολ και προσθέστε τα νάτσος. Αν θέλετε να προσθέσετε λίγο χρώμα, βάλτε κύβους ντομάτες ή αβοκάντο.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

25 Ιδέες Εξωτερικής Διακόσμησης Αγίου Βαλεντίνου

15 Ιδέες για να Μετατρέψετε ένα Ανδρικό Πουκάμισο σε Παιδικό Φόρεμα