in ,

13 Χρήσιμες Ιδέες για Πλαστικές Συρταριέρες

Οι πλαστικές συρταριέρες είναι ιδανικές για την αποθήκευση διαφόρων πραγμάτων οι οποίες αν χρησιμοποιηθούν σωστά θα είναι χρυσωρυχείο!

Χρησιμοποιήστε φθηνές πλαστικές συρταριέρες για να φτιάξετε ένα αποθηκευτικό χώρο για τα καλλυντικά σας. Βάψτε τα με ένα χρυσό σπρέι και θα έχετε ένα πανέμορφο επαγγελματικό πάγκο μακιγιάζ σε χρόνο μηδέν.

Τα παιδιά μερικές φορές χρειάζεται λίγη βοήθεια, όταν πρόκειται για την οργάνωση των παιχνιδιών τους. ΟΙ πλαστικές συρταριέρες είναι η τέλεια λύση! Χωράνε σε μια γωνία, που σημαίνει περισσότερο χώρο στο πάτωμα για να παίξουν.

Πηγή 

Κάντε το κάμπινγκ σας ευκολότερο. Χρησιμοποιήστε πλαστικές συρταριέρες για να αποθηκεύσετε τρόφιμα και προϊόντα υγιεινής.

Πηγή 

Αν δεν θέλετε να φαίνονται τα πράγματα που έχετε μέσα στα διαφανή συρτάρια η λύση είναι απλή! Κόψτε ένα κομμάτι χαρτόνι, έτσι ώστε να καλύπτει το εσωτερικό μπροστινό μέρος του συρταριού. Κολλήστε χαρτί χειροτεχνίας σε αυτό και βάλτε το μέσα στο συρτάρι. Χρησιμοποιήστε ταινία για να παραμείνει στη θέση του.

Εάν έχετε διάφορα μεγέθη μπαταριών σκορπισμένα εδώ και εκεί μια πλαστική συρταριέρα είναι η ιδανική λύση για να τις οργανώσετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Φτιάξτε μια παιδική κουζίνα παιχνίδι για επίδοξους μικρούς! Χρησιμοποιήστε αυτοκόλλητα βινυλίου για τα μάτια και την πόρτα του φούρνου στο μπροστινό μέρος των πλαστικών συρτάρια. Προσθέστε πλαστικές κατσαρόλες, λαβίδες και ένα γάντι φούρνου για να ολοκληρώνεται με αυτό το αξιολάτρευτο σετ.

Πηγή 

Φτιάξτε ένα σούπερ οικονομικό DIY γραφείο με μια παλιά πόρτα και δύο πλαστικές συρταριέρες. Ντύστε την επιφάνεια με ένα όμορφο ύφασμα και κανείς δεν θα καταλάβει την πραγματικότητα.

Αν θέλετε οι πλαστικές συρταριέρες να ταιριάζουν στη διακόσμηση του σπιτιού σας, βάψτε τις με απόχρωση ξύλου.

Χρησιμοποιήστε πλαστικές συρταριέρες για να αποθηκεύσετε τα σνακ και είναι εύκολα προσβάσιμα. Έτσι τα παιδιά θα μπορούν να διαλέξουν ό, τι θέλουν στο καλαθάκι με το φαγητό τους!

Φτιάξτε πανεύκολα ένα κουτί πρώτων βοηθειών και φαρμάκων. Μην ξεχάσετε να βάλετε ετικέτες με το περιεχόμενο σε κάθε συρτάρι.

Τα παιδιά λατρεύουν τα Lego αλλά για τους γονείς μπορούν να γίνουν εφιάλτης είτε πατώντας τα είτε ψάχνοντας ένα κομμάτι για ώρες. Αυτό το γραφείο Lego είναι το όνειρο κάθε παιδιού και η ιδανική λύση για κάθε γονέα καθώς στις πλαστικές συρταριέρες θα αποθηκεύονται όλα τα κομμάτια μετά το παιχνίδι.

Πολλοί χειροτέχνες έχουν ένα κουτί ή μια γωνία για τα υλικά τους, αλλά τι θα λέγατε για μια ολόκληρη ντουλάπα; Ακούγεται υπέροχο! Στοιβάξτε πλαστικές συρταριέρες και θα έχετε άφθονο χώρο για περισσότερα υλικά.

Το να ντύσετε τα παιδιά για το σχολείο είναι εύκολο όταν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Τοποθετήστε 2 πλαστικές συρταριέρες των 3 συρταριών τη μια πάνω στην άλλη και θα έχετε τα ρούχα και τα παπούτσια της εβδομάδας έτοιμα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

40 Ιδέες Ραπτικής για το Σπίτι

Πώς να φτιάξετε ένα φανταστικό DIY Δερμάτινο Τσαντάκι Ζωάκι