in ,

10 Ιδέες Μικρών Αποθηκευτικών Χώρων

Όπως έχουμε πει πολλές φορές, στη χώρα μας οι περισσότεροι απο εμάς που ζούμε σε διαμερίσματα έχουμε ένα μικρό προβήματάκι χώρου.. Δείτε παράτω ίδέες για μικρούς αποθηκευτικούς χώρους!

1. Αναμείξτε τη διακόσμηση με τη λειτουργικότητα. Οι ξύλινες επιφάνειες κοπής κρεμασμένες στον τοίχο της κουζίνας ως διακοσμητικά. Τα λευκά μπολ πάνω από τα ντουλάπια εξυπηρετούν επίσης διπλό σκοπό. 



2. Χρησιμοποιήστε το χώρο κάτω από τις σκάλες για ένα γραφείο, μια ντουλάπα παλτό, ένα ράφι ή ένα πάγκο.

3. Σκεφτείτε γυάλινους τοίχους. Ο γυάλινος τοίχος διαχωρίζει την κουζίνα από το υπνοδωμάτιο και αφήνει το φως κάνοντας το χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. 

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

4. Χρησιμοποιήστε κάθε σπιθαμή του κάθετου χώρου. Τα ράφια τοποθετημένα πάνω από τους πάγκους και μια σοφίτα από πάνω από αυτό.

5. Δημιουργήστε ευέλικτες επιφάνειες εργασίας. Η επιφάνεια στο τέλος αυτού του πάγκου μπορεί να διπλωθεί προς τα κάτω όταν δεν είναι σε χρήση.

6. Γίνετε δημιουργικοί με τους επισκέπτες σας. Αυτό το κρεβάτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καναπές, όταν οι επισκέπτες δεν κοιμούνται σε αυτό. Σκεφτείτε συρόμενα κρεβάτια, στρώματα για επιδαπέδια χρήση ή κουκέτες για το δικό σας σπίτι. 

7. Επωφεληθείτε από το χώρο πάνω από τις πόρτες. Ένα μεγάλο ράφι έχει τοποθετηθεί πάνω από την μπροστινή πόρτα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πατάρι. Επίσης, τοποθετήστε ράφια πάνω από την πόρτα του μπάνιου για να εξοικονομήσετε χώρο.

8. Χρησιμοποιήστε πτυσσόμενα τραπέζια. Ιδανικό για σπιτικό γραφείο ή αν χρειάζεστε επιπλέον επιφάνεια εργασίας. 

9. Αποθηκεύστε πράγματα στις σκάλες μετατρέποντας τις σε συρτάρια για να μεγιστοποιήσετε το χώρο σας. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

10. Προσθέστε μια σοφίτα αν έχετε ψηλό ταβάνι. Θα είναι ιδανικός χώρος για ξενώνα ή γραφείο. 

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

13 Διασκεδαστικοί Τρόποι για να Διακοσμήσετε Γλάστρες

Πώς να φτιάξετε ένα Φωτογραφικό Άλμπουμ με Μπαλόνια!