in , , ,

DIY Κασπώ από Συσκευασίες Ζάχαρης

Αντί να πετάτε τις χάρτινες συσκευασίες της ζάχαρης στην ανακύκλωση, δείτε πως με εύκολο τρόπο μπορείτε να φτιάξετε κασπώ για τα γλαστράκια σας. Μπορείτε επίσης να τα τυλίξετε και να τα προσφέρετε ως δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Θα χρειαστείτε:
Άδειες χάρτινες συσκευασίες ζάχαρης
Ακρυλικά χρώματα
Πινέλο

Επιλέξτε τα χρώματα που σας αρέσουν. Όσο πιο σκούρο το χρώμα, τόσο λιγότερες στρώσεις. Για παράδειγμα, ένα ανοικτό ροζ χρειάζεται τρεις στρώσεις, (με μισή ώρα στεγνώματος στο ενδιάμεσο), ενώ το χρυσό μόνο δύο στρώσεις για να καλύψει τις ετικέτες στη συσκευασία . Για να ξεκινήσετε ξετυλίξτε τη σακούλα και με το χέρι σας μέσα, χρωματίστε το εξωτερικό.

Μετά την τελευταία στρώση, διπλώστε τα ανοικτά άκρα στο προτιμώμενο μέγεθος (περίπου 2 φορές) και χρωματίστε τα. Αφήστε να στεγνώσει και  γεμίστε με το αγαπημένο σας λουλούδι!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να Φτιάξετε Αποξηραμένα Λουλούδια Σιδερώνοντας

DIY Καθαριστικό Προσώπου για Λιπαρή Επιδερμίδα